Εκπομπή Users #7

Xbox One, Battle, Diablo 3: Reaper of Souls, διαγωνισμοί και άλλα θεματάκια.

Όπως ήδη μάθατε από την προηγούμενη Παρασκευή, η εκπομπή Users επανήλθε, επομένως σας περιμένουμε απόψε λίγο μετά τις 19:00 για να συζητήσουμε μαζί τα τελευταία νέα του χώρου και να μοιράσουμε δωράκια.

Κοντά σας θα βρίσκονται και πάλι Μάνος, Παντελής και Χριστιάνα, αυτή τη φορά παρέα με το Xbox One,

την νέα κονσόλα της Microsoft που κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο και που μας παρείχαν τα καταστήματα Κωτσόβολος. Έχοντας ήδη παρουσιάσει το user interface της κονσόλας, στην αποψινή εκπομπή θα κάνουμε ότι και με το PS4. Σας προσκαλούμε όλους να μας υποδείξετε τι θέλετε να δείτε από το dashboard του Xbox One κι εμείς θα το κάνουμε live. Όσον αφορά στα games της κονσόλας, θα σας μιλήσουμε για τα Dead Rising 3, Forza Motorsport 5, Killer Instinct και Titanfall, τα οποία είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε εκτενώς αυτές τις ημέρες.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα, ενδέχεται να παίξουμε live Infamous: Second Son συνεχίζοντάς το από το σημείο που το αφήσαμε στο χθεσινό Twitch streaming, θα συζητήσουμε τις κυκλοφορίες της εβδομάδας με το ενδιαφέρον να εστιάζει σε Smite και Diablo 3: Reaper of Souls, ενώ θα σας παρουσιάσουμε την νέα μας εκπομπή Battle μαζί με τους καλεσμένους των πρώτων δύο επεισοδίων! Τέλος, θα κληρώσουμε συλλεκτικά δώρα Grand Theft Auto 5 και όχι μόνο με την λήξη της εκπομπής.

{youtube}X6Yfdhe0GIA|500|300{/youtube}

Αναλυτικά τα θέματά μας για σήμερα:
- Xbox One: Χειριστείτε live μαζί μας το dashboard.
- Dead Rising 3
- Forza Motorsport 5
- Αναφορές σε Titanfall, Killer Instinct
- Diablo 3: Reaper of Souls
- PS4: Infamous Second Son live gameplay video
- Smite
- Watch Dogs: Βλέπουμε το νέο τρέιλερ και το σχολιάζουμε
- Αναλυτικά πληροφορίες για την εκπομπή Battle
- Δώρα συλλεκτικά GTA 5 (t-shirts, μπρελόκ, αφίσα) και όχι μόνο

Όλα αυτά απόψε μετά τις 19:00 στο κανάλι του GameWorld στο YouTube.

Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα