Νέα games στο Steam Greenlight: 16/1/2013

Leisure Suit Larry, DLC Quest και διάφορα ακόμη αξιόλογα games έλαβαν το "πράσινο φως" για να κυκλοφορήσουν στο Steam.

Πριν από λίγες ώρες έγινε δεκτή στο Steam Greenlight η τέταρτη φουρνιά games και η δεύτερη φουρνιά προγραμμάτων, φέρνοντας στο προσκήνιο μερικές αξιόλογες προσπάθειες.

Τα games

που έγιναν δεκτά και θα κυκλοφορήσουν στο Steam είναι τα εξής:
La-Mulana: Ένα δισδιάστατο Platform-Adventure το οποίο θυμίζει κάτι μεταξύ Dark Souls και Fez, με τη διαφορά ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο!
Akaneiro: Demon Hunters: Ένα Free-to-play Action RPG, δημιουργία του American McGee (Alice και Alice: Madness Returns) και της προγραμματιστικής εταιρίας του, Spicy Horse, με έδρα την Κίνα. Πριν μία βδομάδα εισήλθε σε open beta στάδιο έχοντας μπει παράλληλα Kickstarter, ώστε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Με στόχο τα 200.000 δολλάρια έχει ήδη μαζέψει τα 82.000, με περιθώριο 17 ακόμα ημέρες.
Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded: Ο πασίγνωστος ερωτίλος Larry επιστρέφει! Το project ήταν επίσης χρηματοδοτούμενο από το Kickstarter, ξεπερνώντας τον στόχο των 500.000 δολαρίων. Για αυτό το Αdventure, ο δημιουργός του Larry, Al Lowe, ενώνει τις δυνάμεις του με τον συνθέτη του Journey, Austin Wintory.

Ανάμεσα στα νέα games συγκαταλέγεται και το επεισοδιακό Point-and-click Adventure της Cardboard Computer, ονόματι Kentucky Route Zero, το οποίο κυκλοφόρησε το πρώτο του επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα. Έγινε δεκτό χάρις στο ότι ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ του Independent Games Festival. Στη λίστα συναντάμε και το παράξενο Puzzle game Incredipede.

Συνολικά 10 games έγιναν δεκτά στο Steam Greenlight και είναι τα εξής:
- Akaneiro: Demon Hunter
- Asylum
- DLC Quest
- Eador: Masters of the Broken World
- La-Mulana
- Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded
- MaK
- The Age of Decadence
- Unepic
- War for the Overworld

Φιναλίστ του IGF:
- Kentucky Route Zero
- Incredipede

Προγράμματα:
- Articy:draft (εφαρμογή Game Design)
- GroBoto (εφαρμογή για την δημιουργία character models)

Keywords
Τυχαία Θέματα