Πορνογραφικό υλικό σε καινούριο 3DS

Αγόρασαν την φορητή κονσόλα για να παίξουνε και... τα παίξανε!

Ντροπή ένιωσε ολόκληρη η οικογένεια όταν ο γιος τους βρήκε στο ολοκαίνουριο Nintendo 3DS του γυμνές φωτογραφίες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού καναλιού/site WAVY10, ο Tom Mayhew αγόρασε την φορητή κονσόλα της Nintendo στις 23 Δεκεμβρίου από ένα κατάστημα Walmart στη Βιρτζίνια της Αμερικής για να την κάνει δώρο στον 8χρονο γιο του. Αυτό που έγινε στη συνέχεια όμως θα το θυμούνται για πάντα. Την ημέρα των Χριστουγέννων, ο γιος του Tom άνοιξε την καινούρια του κονσόλα μαζί με άλλα παιδιά συγγενών για να παίξουν. Κάποια στιγμή άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες με την ενσωματωμένη κάμερα του φορητού, αλλά όταν πήγαν να τις δουν ανακάλυψαν ότι στην μνήμη της συσκευής υπήρχαν ήδη περασμένες αρκετές φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό!

{youtube}vpBXrw2dRtM|500|300{/youtube}

"Σοκαριστήκαμε όλοι γιατί στο σπίτι ήταν όλοι μας οι συγγενείς και πολλά παιδάκια. Τα παιδιά ήταν αυτοί που ανακάλυψαν τις φωτογραφίες", σχολίασε ο Mayhew για το ατυχές συμβάν. Αρχικά πίστεψαν ότι ήταν λάθος της Nintendo, αλλά οι φωτογραφίες έχουν ως ημερομηνία τις αρχές Δεκέμβρη και όπως εικάζει ο Tom κάποιος μάλλον αγόρασε την κονσόλα και την επέστρεψε. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν έλεγξαν το 3DS πριν το πουλήσουν πάλι ως... καινούριο, οπότε οι γυμνές φωτογραφίες παρέμειναν στην μνήμη του.

Το Walmart δεν έχει σχολιάσει ακόμα το γεγονός, αλλά είναι τουλάχιστον ανεύθυνο από την πλευρά τους να πουλήσουν μια κονσόλα σε πελάτη τους και αυτός να ανακαλύψει τέτοιου είδους φωτογραφίες μέσα, πόσο μάλλον όταν η συσκευή προορίζεται για δώρο σε μικρό παιδάκι. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Πέρυσι ένας 5χρονος βρήκε γυμνές φωτογραφίες στο μεταχειρισμένο 3DS που του είχε αγοράσει ο πατέρας του από το κατάστημα GameStop.

Λίγο το 3D, λίγο η ενσωματωμένη κάμερα, φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θέλουν να δουν την αρχοντιά τους στις τρεις διαστάσεις...

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld