Συνεχίζει η ταινία Uncharted;

Η παραγωγή της ταινίας καθυστερεί.

[Αρχική δημοσίευση 29/9/2011] Ύστερα από την παραίτηση του David O. Russell, ο διάδοχός του στην καρέκλα του σκηνοθέτη, Neil Burger, έπιασε δουλειά.

Η Naughty Dog έδωσε και επίσημα την έγκρισή της για το ξεκίνημα των γυρισμάτων της ταινίας Uncharted.

Μπορεί ο David O. Russell να έχει περισσότερα χρόνια εμπειρίας στο χώρο, με αποκορύφωμα το περυσινό του δημιούργημα The Fighter, αλλά απ' ότι φαίνεται οι όροι του ήταν υψηλότεροι από αυτούς του Neil Burger. Ο τελευταίος, αν και νεότερος (και μάλιστα λιγότερο...βεντέτα) έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολύ αξιόλογες ταινίες με παγκόσμια επιτυχία, όπως το Illusionist ή το φετινό Limitless.

Η Naughty Dog θεωρεί την συμφωνία με τον Neil Burger ως "πολύ καλή μεταγραφή". Ο Burger αποφάσισε να ξεκινήσει να γράφει το σενάριο από το μηδέν και να το ταυτίσει περισσότερο με το ομώνυμο video game! Αυτό ήταν άλλωστε κάτι που ήθελε εξ αρχής η Naughty Dog, σε αντίθεση με τον Russell, που είχε ως σκοπό να παρουσιάσει τον Nathan Drake ως μέλος μιας οικογένειας που θα ανταλλάσσει αντίκες. Στον ρόλο του Nathan προοριζόταν να είναι ο Mark Walhberg, με πατέρα τον Robert De Niro και θείο τον Joe Pesci. Βέβαια μετά από την αλλαγή...προπονητή, μπορεί να αλλάξουν και οι παίκτες στην ομάδα!

Ο Richard Lemarchand, σχεδιαστής του Uncharted 3, δήλωσε ότι: "Οι παραγωγοί του project θέλουν να δημιουργήσουν μια ταινία την οποία θα θέλουν να δουν όλοι οι fans του Uncharted".

Ποιοι θα είναι άραγε οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν την ταινία και πως θα εφαρμοστεί το σενάριο του Uncharted στη μεγάλη οθόνη; Θα αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια.

[UPDATE 24/8/2012] Η Sony άλλαξε τους σεναριογράφους της ταινίας Uncharted καθώς τώρα οι Scribes Marianne και Cormac Wibberley που έχουν συνεργαστεί με την Disney, θα αναλάβουν τα ηνία.

Το παράδοξο όμως είναι ότι ο Neil Burger που υποτίθεται ότι θα έπιανε δουλειά στο ρόλο του σκηνοθέτη, δεν εμπλέκεται πλέον με το project. Στη Sony θα περιμένουν λοιπόν να γραφτεί πρώτα το νέο σενάριο και μετά να γίνει η επιλογή του σκηνοθέτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα