Το Curiosity στις 7/11

Ας σκάψει κάποιος επιτέλους αυτόν τον κύβο να δούμε τι έχει!

Η νέα προγραμματιστική εταιρεία 22Cans του ιδιαίτερου game designer Peter Molyneux, ανακοίνωσε ότι το Curiosity θα κυκλοφορήσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για ένα online puzzle game

στο οποίο θα πρέπει απλά να σκάψετε έναν κύβο. Ο πρώτος χρήστης που θα τον σκάψει θα είναι κι ο μόνος που θα ανακαλύψει το περιεχόμενό του. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Curiosity έχει περάσει από αρκετές αναβολές μηνών, ώσπου σήμερα γνωστοποιήθηκε ότι θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android στις 7 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 10:22 το πρωί. Θα είναι free-to-play και θα βασίζεται σε σύστημα μικροπληρωμών. Αν δεν αγοράσετε απολύτως τίποτα τότε θα πρέπει να σκάψετε τον κύβο με γυμνά χέρια στην οθόνη αφής του κινητού ή του tablet σας. Αν όμως αγοράσετε ένα καλέμι τότε ανάλογα με το ποσό που θα δαπανήσετε, θα μπορείτε να σκάψετε ολοένα και πιο γρήγορα. Ο πρώτος που θα φτάσει στο τέλος θα καταφέρει να ξεσκεπάσει το μυστικό του κύβου (όσοι το ξεσκεπάσετε πείτε το μας για να μας φύγει η περιέργεια). Οι τιμές για τα καλέμια θα ξεκινούν απ' τα 0.73 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι τα 62.000 ευρώ για το ένα και μοναδικό διαμαντένιο καλέμι!

Watch YouTube video

Η 22Cans παρουσιάζει το video game της ως ένα "παγκόσμιο πείραμα". Ένα πείραμα το οποίο θα τεστάρει τα όρια της περιέργειάς μας. "Χιλιάδες χρήστες θα κληθούν να ταξιδέψουν μέχρι το κέντρο του κύβου σε ένα φαντασμαγορικό πείραμα το οποίο θα μοιραστούμε με όλο τον κόσμο. Να θυμάστε ότι μπορεί να είστε εσείς ο μόνος που θα βρει το μυστικό του κύβου" λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας. Δεν υπάρχει ωστόσο διευκρίνιση για το ποια θα είναι η συχνότητα κατά την οποία ο κύβος θα γίνεται διαθέσιμος για σκάψιμο. Έχουμε αντιληφθεί ότι την πρώτη φορά αυτό θα συμβεί με χιλιάδες χρήστες αλλά δεν γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει στην πορεία του παιχνιδιού, καθότι ο Peter Molyneux κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Ραντεβού λοιπόν στο πρωί της άλλης Τετάρτης 7 Νοέμβρη για να...μας φύγει επιτέλους η περιέργεια. Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να "σκοτωθείτε στην ουρά" για να ξοδέψετε μερικά χιλιάδες ευρώ για τα μεγάλα καλέμια, ελπίζοντας ότι ο κύβος θα κρύβει κάποιο πανάκριβο δώρο;

Keywords
Τυχαία Θέματα