…. Πληρωμή μόνο με POS

Του Χρήστου Μπολώση

Διάβασα στην «κυριακάτικη δημοκρατία» τα σχετικά με τους γκέι γάμους και δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και πολλά, τόσο για όσα ισχύουν διεθνώς όσο και για το κυοφορούμενο από την κυβέρνηση (λέγε με «Μητσοτάκης») σχέδιο νόμου.

Εκείνο, πάντως, για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι στο εγγύς μέλλον θα αναβιώσουν σκηνές των παλιών ελληνικών μελό ταινιών, τότε που το κοριτσάκι ή το αγοράκι (συνήθως ο Βασιλάκης Καΐλας) μεγαλώνοντας ανακάλυπταν από κάποιον καλοθελητή (συνήθως την Έφη Οικονόμου ή την Τασσώ Καββαδία) ότι άλλη ήταν η μητέρα τους (συνήθως η Ελένη Ζαφειρίου)

και όχι αυτή που μέχρι τώρα ήξεραν.

Βέβαια, τα πράγματα θα έχουν προσαρμοστεί στις ΛΟΑΤΚΙ συνήθειες. Κάτι τέτοιο θα γίνει με τις «παρένθετες» μητέρες του κ. Μητσοτάκη. Ένα καλό από αυτή την υπόθεση, το οποίο ουδείς οικονομικός εγκέφαλος εντόπισε, πλην ίσως του κ. Μητσοτάκη, είναι ότι ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας, με νέο επάγγελμα να εισβάλλει στην αγορά – αυτό της παρένθετης μητέρας.

Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν σε λίγο αρχίσουμε να διαβάζουμε αγγελίες του τύπου: «Νεαρή γυναίκα, αρκούντως νταβραντισμένη και χαίρουσα κακοήθους υγείας, αναλαμβάνει την κατασκευή τέκνου για γονείς Α και Β οικογενείας ΛΟΑΤΚΙ. Εχεμύθεια. Τιμές απολύτως προσιτές. Πληρωμή μόνο με POS». Καλημέρα σας, κ. Ιερώνυμε.

The post …. Πληρωμή μόνο με POS appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα