Άλλο Λιούμπιτσιτς και άλλο Χριστοφιλοπούλου

17:40 2/2/2024 - Πηγή: Antinews

Του Χρήστου Μπολώση

Είναι γνωστό ότι η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Αυτό η Ν.Δ. το τήρησε και δεν ψώνισε από το πάνω ράφι.

Και μιλάμε βέβαια για την κυρία Χριστοφιλοπούλου εξαποανέκαθεν βαμμένη πασόκα (μέχρι προχθές), με προχωρημένες γνώσεις παντομίμας.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ απέκτησε τον παιχταρά Λιούμπισιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Βεβαίως άλλο Λιούμπιτσιτς και άλλο Χριστοφιλοπούλου. Άνισα μεγέθη.

Η μεταγραφή του Αυστροκροάτη

μέσου στενοχώρησε μία γνωστών σωματειακών προτιμήσεων ιστοσελίδα, η οποία κάθε μέρα βλέπει από 1-67 καταστροφές για την ΑΕΚ.

Πότε πτωχεύει ο Μελισσανίδης, πότε γκρεμίζεται το γήπεδο, πότε δεν έχουν μπάλες για προπόνηση οι παίκτες, πότε είναι άπλυτες οι φανέλες κ.λπ.

Τώρα, μη έχοντας κάτι άλλο να πει, βροντοφώναξε: «Οργή στους ΒΒΒ για τη μεταγραφή του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ». Οι ΒΒΒ είναι το γνωστό αληταριό της Ντιναμό, που τον Αύγουστο ξεφτίλισε την ΕΛ.ΑΣ. και που μέχρι χθες για την ιστοσελίδα ήταν νεοναζί. Σήμερα είναι απλώς ΒΒΒ.

Όταν ήρθε ο, επίσης πρώην της Ντιναμό, Βίντα στην ΑΕΚ, οι ΒΒΒ και η ιστοσελίδα δεν ξινίστηκαν (μάλλον γιατί ήρθε από την τουρκική Μπεσίκτας).

Μερικοί θα πουν: Τι Λιούμπισιτς, τι Χριστοφιλοπούλου.

Υπάρχει διαφορά. Ο ένας προκάλεσε τρέλα, η άλλη οργή, αλλά βουβή.

Όχι, όποιος τολμάει ας μιλήσει.

The post Άλλο Λιούμπιτσιτς και άλλο Χριστοφιλοπούλου appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα