“Αντιεξουσιαστές” ετοιμάζουν επεισόδια στην Καλαμάτα

19:48 8/3/2012 - Πηγή: Antinews

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και το0ν αριστερό χώρο ετοιμάζονται να προκαλέσουν σκηνικό έντασης κατά την μεθαυριανή επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. πηγαίνει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας το Σάββατο το πρωί μαζί με τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, για να παραστούν στα εγκαίνια της νεότευκτης γέφυρας στην περιφερειακή οδό της Καλαμάτας. Με την επίσκεψή

αυτή, ο κ. Σαμαράς θα σημάνει ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου που γίνεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του για συμβολικούς λόγους.

Μετά τις πληροφορίες για τις προθέσεις των αντιεξουσιαστών στην Καλαμάτα  το κλίμα είναι τεταμένο και οι τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. διαμηνύουν ότι εάν συμβεί το παραμικρό κατά του  Σαμαρά, θα υπάρξει σκληρή απάντηση.

«Θα γίνει κόλαση, εάν σημειωθεί το παραμικρό» λένε χαρακτηριστικά και δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του πρόεδρου της Ν.Δ. και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα