Αποσύρθηκε η προκλητική διάταξη με την οποία δινόταν η δυνατότητα σε βουλευτές, δημάρχους κλπ να εξαγοράσουν πλασματικά χρόνια ασφάλισης

Με μια κωλοτούμπα που θα ζήλευαν και οι ακροβάτες, αποσύρθηκε η προκλητική διάταξη με την οποία δινόταν η δυνατότητα σε βουλευτές, δημάρχους και πρώην νομάρχες να εξαγοράσουν πλασματικά χρόνια ασφάλισης και να πάρουν μεγαλύτερη σύνταξη. Η πονηρή ρύθμιση που προσπάθησε να περάσει ο διοικητής του ΙΚΑ, πρώην ταμίας του ΠΑΣΟΚ, Ρ. Σπυρόπουλος, αποσύρεται άρον – άρον καθώς προκάλεσε την κοινωνία. Ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης έκανε το αυτονόητο και την πήρε πίσω διότι εκτός από τη γυναίκα του και ο Καίσαρας πρέπει να είναι τίμιος.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «στις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες που διανύει η χώρα, η προσπάθεια επιβάλλεται να είναι συλλογική και το παράδειγμα πρέπει να δίνεται πρωτίστως από τους αιρετούς κάθε βαθμίδας».

«Η σημερινή κυβέρνηση όχι μόνο δεν ενίσχυσε προνόμια σε βουλευτές και αιρετούς, αλλά αντίθετα κατήργησε κάθε προνόμιο με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος δικαιοσύνης. Διευθετήσεις και ευνοϊκές ρυθμίσεις που ανήκουν σε προγενέστερα της παρούσας κυβέρνησης νομοθετήματα επαναξιολογούνται συνολικά με σκοπό την κατάργησή τους».

Επρεπε να προκληθεί σάλος κατακαλόκαιρα για να πάρουν πίσω μια προκλητική ρύθμιση; Μυαλό δεν έχουν να μην την σκέφτονται καν;

Δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικής προϋπηρεσίας σε βουλευτές, υπουργούς ,υφυπουργούς, δημάρχους κλπ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Antinews