Χαίρε Κυριάκο, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!

Του Όφι Ιοβόλου 

Για να μη μπερδεύεστε.

Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο. Εντελώς όμως!

Γιατί;

Γιατί έτσι γουστάρουν οι Αμερικανοί.

Οι οποίοι λόγω του πολέμου με τη Ρωσία έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τον Κυριάκο στην εξουσία καθώς τους κάνει όλα τα χατίρια χωρίς να ανοίξει ρουθούνι μέχρι να κλείσει το μέτωπο.

Θα δυσκολευτεί βέβαια να περάσει το συνυποσχετικό με τα μεμέτια διότι αυτό προτάσσει το γεωστρατηγικό συμφέρον των Αμερικανών, αλλά έχουν φροντίσει ήδη να μην τον αγγίξουν

τα «πυρά» που θα δεχθεί.

Πώς; Έχοντας δέσει στο άρμα τους όλους τους… ταγούς μας.

Έτσι ο παμμέγιστος ηγέτης μας μέσω της επανάληψης ενός σκηνικού αντίστοιχου με του γάμου των ομοφυλόφιλων θα κατορθώσει να παραμείνει στο τιμόνι της έρμης αυτής χώρας ώστε οι «σύμμαχοι» να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται απρόσκοπτα τη στρατηγική θέση της μήπως και μπορέσουν να στριμώξουν τον Βλαδίμηρο.

Στο μεταξύ ο Τσίπρας θα οργανώνει την επιστροφή του ελέγχοντας το ξεκατίνιασμα των συντρόφων, ο Σαμαράς θα επιχειρεί να ενισχύει τον ρόλο του ως δεξιός τσοπάνος της κυβέρνησης προς ίδιον όφελος, ο Ανδρουλάκης θα σύρεται πίσω από τις εξελίξεις ως επίδοξο δεκανίκι του Μητσοτάκη, οι δήθεν αγανακτισμένοι εκ δεξιών θα κάνουν αυτά που πρέπει για να μείνουν στο παιχνίδι, η Ζωή θα δίνει το φιλί της ζωής στον Κυριάκο όποτε το χρειάζεται και το ΚΚΕ θα ονειρεύεται την επανάσταση εγκλωβισμένο στους συστημικούς τοίχους του Περισσού.

Παράλληλα το πλιάτσικο τόσο των ντόπιων όσο και των αλλοδαπών αναρχοκαπιταλιστών που βάζουν πλάτη στον Κυριάκο μας θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων.

Όσο για τον λαουτζίκο. Θα συνεχίζει να μαυρίζει τη ζωή του αρνούμενος να κοιτάξει την πραγματικότητα κατάματα μην τυχόν και χάσει τα ολίγα που του απόμειναν.

Όσοι ευελπιστούν σε ραγδαία αλλαγή του σκηνικού σε περίπτωση που κερδίσει ο Τραμπ καλό είναι να κρατάνε μικρό καλάθι.

Ας ακούσουμε -για μια ακόμη φορά- λίγο Βασίλη μπας και πάνε κάτω τα φαρμάκια.

The post Χαίρε Κυριάκο, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα