Χαμένος στη μετάφραση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Για ακόμη μια φορά ο Δημητρης Γιαννακόπουλος έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού δημιουργώντας ποικίλα σχόλια για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό . Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ κατάφερε να στρέψει ακόμη και τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας

εναντίον του για να προσπαθήσει λίγες ώρες αργότερα να ανασκευάσει τα όσα είπε προκειμένου να μην παρεξηγηθεί. Το κακό όμως είχε ήδη γίνει. Έτσι μετά το «...εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι, να δέχομαι ....μες το γήπεδο» προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν ήθελε να θίξει κανένα από τους δύο .

Έτσι τόνισε:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Μέσω της δήλωσης στην οποία προχώρησα το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο.

Ο στόχος μου ήταν- και παραμένει φυσικά- να τονίσω σε όλους ότι όταν αδικείται η ομάδα μου, εγώ θα αντιδρώ και δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό. Έκρινα σκόπιμο να προχωρήσω σ’ αυτή τη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια».

Ωστόσο οι εντυπώσεις είχαν ήδη διαμορφωθεί όχι μόνο από τους Άλαφούζο και Βαρδινογιάννη αλλά και από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βλέπουν ότι ο άνθρωπος που κρατάει την ομάδα μπάσκετ στα χέρια του δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και τα ξεσπάσματά του κάνουν κακό στην αγαπημένη τους ομάδα. Το βράδυ της Πέμπτης όλοι οι φίλοι του Τριφυλλιού πήραν άριστα στον τρόπο που αντιμετώπισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό εκτός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που ξεκίνησε προσπαθώντας να αποσύρει την ομάδα αποσυντονίζοντας και αποπροσανατολίζοντάς την και στη συνέχεια , μετά το ματς επιτέθηκε στους διαιτητές.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα