Χειρότερα δεν γίνεται για τον ΠΑΟΚ

12:53 1/5/2014 - Πηγή: Antinews

Απανωτά είναι πλέον τα χτυπήματα στον ΠΑΟΚ και ουδείς ξέρει πως θα τελειώσει αυτή η χρονιά . Μετά την απώλεια του Κυπέλλου με βαριά ήττα , μετά το επεισόδιο με τους οργανωμένους στην προπόνηση και την αποχώρηση παικτών το απόγευμα της Τετάρτης ήρθε η ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μέσα στην Τούμπα με 1-1 (με το ίδιο σκορ τέλειωσε και το Ατρόμητος-Παναθηναικός) στο πρώτο παιχνίδι για τα πλει οφ που συνοδεύτηκε με νέες αποδοκιμασίες.

Αλλά δεν τελειώσαμε εκεί. Λίγες ώρες μετά ήρθε η βαριά καμπάνα της Πειθαρχικής

Επιτροπής για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει έφεση τις επόμενες ημέρες, ενώ από τον «δικέφαλο» περιμένουν τόσο την ΕΠΟ, όσο και την Σούπερ Λίγκα προκειμένου να μάθουν αν τελικά η αφαίρεση βαθμών θα ισχύσει σε αυτό το πρωτάθλημα ή στο ερχόμενο. Θα πρέπει όμως να τονιστεί ότι αφαίρεση δεν μπορεί να γίνει από την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, ενώ η βαθμολογία για την σεζόν 2013-14 έχει ήδη επικυρωθεί! Οπότε... μπάχαλο εκ νέου!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται εν μέρει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πράξη που αναφέρεται στο σκεπτικό. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα αυτή, κατά τα λοιπά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) πειθαρχική χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 16/4)».

Ο Ιβάν πήρε τ όπλο του

Όμως παλιρροϊκά κύματα αναμένεται να προκαλέσουν και οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης που ξεκάθαρα απείλησε ότι αν δεν ρυθμιστούν τα παλιά χρέη του ΠΑΟΚ από το δημόσιο θα ρίξει την ομάδα στην Γ΄Εθνική

«Αν θέλετε λεφτά πάρτε τα, αν δεν θέλετε μην τα παίρνετε. Αν δεν πάρουν τα λεφτά από εμάς, πάμε στην τρίτη κατηγορία και ξεκινάμε από το μηδέν για να χτίσουμε μία ομάδα με τις βάσεις της, με το καλύτερο γήπεδο, με τα κέντρα αποκατάστασης. Μία ομάδα που θα παίζει με τις καλύτερες ομάδες. Αυτά τα λεφτά, που δεν θέλουν να τα πάρουν, ας τα επενδύσουμε στην ανακαίνιση της Τούμπας. Μετανιώνω που έχασα δύο χρόνια και 32 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα 22 εκατομμύρια ήταν χρέη προς το δημόσιο. Εγώ πίστεψα και άρχισα να ξεπληρώνω αυτά τα χρέη» ‘ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του και πλέον ένας νέο κύκλος ξεκινά .

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα