Διαδηλώσεις,καταλήψεις και ουρές στα βενζινάδικα

Αποκλεισμοί υπουργείων, νοσοκομείων και υπηρεσιών του Δημοσίου, πορείες εργαζομένων στο κέντρο  και ουρές στα βενζινάδικα λόγω της απεργίας διαρκείας στα ΕΛΠΕ,συνθέτουν το σημερινό σκηνικό.

Συγκέντρωση πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλ. Καραϊσκάκη, ενώ δάσκαλοι και καθηγητές συγκεντρώνονται στην πλ. Κλαυθμώνος.

Νωρίτερα, το προσωπικό των νοσοκομείων «Σωτηρία», «Γενικό Κρατικό» και «Ερυθρός Σταυρός»

πραγματοποίησε συγκέντρωση στη Βουλή. Υπό κατάληψη βρέθηκαν από το πρωί τα νοσοκομεία «Σωτηρία» και «Γενικό Κρατικό».

Επίσης, υπάλληλοι έχουν αποκλείσει το κεντρικό κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Σταδίου, το παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Ευαγγελιστρίας, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Βασ.Σοφίας, τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου στην πλ.Κάνιγγος, το Γενικό Λογιστήριο του κράτους στην Πανεπιστημίου, το παράρτημα του Γενικού Λογιστηρίου στην πλ. Κάνιγγος, τη διεύθυνση πληροφορικής της κοινωνικής ασφάλισης , καθώς και την Αγροτική Τράπεζα στην Πανεπιστημίου.

Σε κατάληψη των γραφείων της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, επί της οδού Τσιμισκή, έχουν προχωρήσει οι εργαζόμενοι.

Κλειστά ή υπό κατάληψη είναι και αρκετά δημαρχεία στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, λόγω των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Κινητοποιήσεις πραγματοποιεί και το προσωπικό των νοσοκομείων στη Θεσσαλονίκη.

Απεργία διαρκείας (τουλάχιστον 10ήμερη) πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Επίσης, σήμερα, συνεδριάζουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με αντικείμενο πιθανές νέες κινητοποιήσεις την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα