Διώχνουν το λαό από τη Νέα Δημοκρατία

Πέφτουν οι μάσκες στη Νέα Δημοκρατία η οποία στην πιο κρίσιμη στιγμή δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της και να αντιμετωπίσει την αριστερή λαίλαπα. Την ίδια στιγμή που κορυφαία στελέχη ζητούν να εκλεγεί πρόεδρος στο κόμμα από τη βάση και άμεσα ώστε να υπάρξει ανασυγκρότηση ενόψει των κρίσιμων μηνών που έπονται, κάποιοι επιχειρούν να παρακάμψουν τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και να συνεχίσουν από εκεί που το βρήκαν πριν το 2009.

Δηλαδή εκλογή αρχηγού μέσα από τα κομματικά όργανα,

με συνεννοήσεις, ψιθύρους στους διαδρόμους, υποσχέσεις για οφίτσια και μια καμαρίλα που βρομάει, όσο κι αν στη Λ. Συγγρού φυσάει από τη θάλασσα. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα στη Νέα Δημοκρατία και να φτιάξουν ομαδούλες δείχνοντας στον κόσμο ότι δεν έχουν βάλει μυαλό.

Μεταξύ αυτών βεβαίως και η Ντόρα που πάντα μπλέκεται και πάντα τα κάνει μαντάρα. Μιλώντας το πρωί στο Mega, η εξερευνήτρια είπε: «Υπάρχει ανοικτή μία συζήτηση για το πώς θα έπρεπε να εκλέγεται, τελικώς, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ έκανα το μεγάλο λάθος στην εσωκομματική του 2009 να αποδεχθώ την αλλαγή των όρων ψηφοφορίας. Και έκανα λάθος. Το σκυλομετάνιωσα. Το σκυλομετάνιωσα. Έπρεπε να μείνουμε στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας. Το σκυλομετάνιωσα επί της ουσίας», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Είναι φανερό ότι η πίκρα για την εξευτελιστική ήττα της από τον Σαμαρά θα την στοιχειώνει μια ζωή. Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ ότι δεν θα γίνει ποτέ αρχηγός της ΝΔ. Άλλωστε, πολύ θα ήθελε να γίνονταν το 2009 οι εκλογές χωρίς τη συμμετοχή του κόσμου της ΝΔ. Η οικογένεια Μητσοτάκη ήλεγχε τότε το κόμμα και με διάφορα «δωράκια» η Ντόρα θα εκλεγόταν αρχηγός. Λογάριαζε χωρίς τους Νεοδημοκράτες που την έστειλαν εκεί που της έπρεπε.

Τώρα λοιπόν ξανά το ίδιο παιχνιδάκι. Κάποιοι φοβούνται το λαό και την άποψη που έχει για τη ΝΔ. Κάποιοι θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς του 2009 και να φτιάξουν ένα κόμμα περιχαρακωμένο το οποίο θα είναι απομονωμένο από την κοινωνία. Κάποιοι θέλουν να αποδιαλύσουν την αντιπολίτευση λειτουργώντας ως δεκανίκια της αριστεράς. Σιγά να μην έλειπε η Ντόρα από το νέο «κοσκινάκι» που ορισμένοι στη Συγγρού φτιάχνουν με επιμέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα