Δώστε το αίμα του Παναγιώταρου στον… Ταμίρ

Επεισόδια έγιναν χθες κατά τη διάρκεια της εκστρατείας αιμοληψίας από τη Χρυσή Αυγή με κάποιους να πετάνε καφέδες στο βουλευτή Ηλιόπουλο. Από την άλλη οι Χρυσαυγίτες κάνουν λόγο για κοπρόσκυλα που διαδίδουν ψέματα. Είναι όμως αυτό το θέμα; Αν έγιναν επεισόδια; Αν φταίνε οι Χρυσαυγίτες ή μήπως οι ΠΑΜΕτζήδες έχουν λύσει το ζωνάρι για καυγά;

Δεν είναι αυτό το θέμα κύριοι που ασχολείστε με το δέντρο και χάνετε το δάσος. Το μείζον θέμα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι… σπέρνουν το μίσος στην

ελληνική κοινωνία. Κάνουν εκστρατείες αιμοδοσίας μόνο για Έλληνες λες και το αίμα που θα σώσει τη ζωή ενός ξένου καλύτερα να πεταχτεί.

Δηλαδή τι ζητούν οι Χρυσαυγίτες. Να μαζέψουν 50-100 μπουκάλια αίμα και να το δίνουν όποτε το χρειάζεται κάποιος Έλληνας; Κι αν είναι αλλοδαπός τον αφήνουμε και πεθαίνει;

Δεν έχει λογική αυτή η ιστορία, αλλά τι λογική να περιμένεις από ανθρώπους… που κάνουν τέτοιες ενέργειες;

Αλλά αντί να κάνει επεισόδια το ΠΑΜΕ, να κινητοποιούνται οι γιατροί, να δίνει εντολές το υπουργείο και να δημιουργείται αναταραχή, την οποία άλλωστε επιζητεί η Χρυσή Αυγή, θα μπορούσαμε να προτείναμε κάτι που θα έβγαζε όλους από το αδιέξοδο.

Να αφήσουν τον Παναγιώταρο, τον Κασιδιάρη, τον Παππά, ακόμη και τον Μιχαλολιάκο να δώσουν αίμα. Στη συνέχεια να βάλουμε το όνομά τους σε κάθε μπουκάλι που γεμίζει. Και ύστερα, κάθε φορά που αρρωσταίνει ένας Αλβανός, ένας Αφγανός ή ένας Πακιστανός να τους δίνουμε το αίμα καθενός από τους παραπάνω προβεβλημένους Χρυσαυγίτες. Για παράδειγμα ο Ιλία από τα Τίρανα να σωθεί γιατί πήρε το αίμα του Κασιδιάρη. Ο Ουμίρ από το Αφγανιστάν να πάρει το αίμα του Μιχαλολιάκου και να γίνει καλά και ο Ταμίρ από το Πακιστάν να «απολαμβάνει» δια παντός το αίμα του Παναγιώταρου. Μάλιστα, να τους βγάλουν και στην τηλεόραση τους μετανάστες να ευχαριστούν τους Χρυσαυγίτες για το θεάρεστο έργο που επιτέλεσαν.

Με τη λύση αυτή που προτείνουμε θα επιτευχθούν τα εξής: Πρώτον δε θα πάει χαμένο το αίμα (αν και καλό είναι να γίνουν κάποια τεστ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει ο άνθρωπος).

Δεύτερον οι Χρυσαγίτες θα σκυλιάσουν τόσο πολύ που δε θα ξανακάνουν τέτοιες εκστρατείες μόνο για Έλληνες. Και τρίτον. Δε θα ασχολούμαστε με επεισόδια και σκηνικά μίσους. Οι αλλοδαποί θα γίνουν φίλοι με τους Χρυσαυγίτες αφού θα έχουν το ίδιο αίμα και η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος.

Ο μόνος κίνδυνος είναι μήπως το αίμα «μεταλλάξει» αυτούς που θα το πάρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα