Για δεύτερη φορά εμπρηστικός μηχανισμός, εξερράγη έξω από το σπίτι του αδελφού του Σ. Κεδίκογλου

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελείτο από ένα γκαζάκι εξερράγη στις 23:41 το βράδυ έξω από το σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη στο λόφο του Στρέφη, όπου είχε εκραγεί και πάλι εμπρηστικός μηχανισμός πριν από λίγο καιρό.

Οι δράστες τοποθέτησαν το γκαζάκι στην εξωτερική είσοδο του σπιτιού και από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σίμος Κεδίκογλου xαρακτηρίζει σε δήλωσή του εξωφρενικές τις «συνεχιζόμενες θρασύδειλες επιθέσεις» εναντίον συγγενικών του προσώπων και τονίζει επίσης ότι «ότι η επαναλαμβανόμενη τρομοκράτηση νηπίων είναι εξοργιστική».

Ο κ. Κεδίκογλου καλεί τέλος σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές «χωρίς καμία παραφωνία αυτή τη φορά».

Ανάλογες δηλώσεις έγιναν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και στη ΝΕΤ.

Ειδικότερα, δήλωσε ότι ελπίζει αυτή τη φορά να υπάρξει ομόφωνη καταδίκη, καθώς, όπως είπε, κατά την προηγούμενη επίθεση στο σπίτι του αδελφού του υπήρξαν παραφωνίες.

Επανέλαβε ότι είναι εξοργιστικό να στοχοποιούνται οι συγγενείς του, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική του δράση και πρόσθεσε ότι αυτή τη φορά θα ληφθούν αναγκαστικά μέτρα προστασίας.

Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά καταδίκασε την ενέργεια αυτή, τονίζοντας πως «οι επιθέσεις εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου και της οικογένειάς του είναι φασισμός».

Keywords
Τυχαία Θέματα