Για γέλια και για κλάματα...

21:21 7/6/2016 - Πηγή: Antinews

Κάθε μέρα που περνά και κάθε φορά που η κυβέρνηση κάνει κάτι επιβεβαιώνει ότι είναι για γέλια και για κλάματα. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κρίνει κάποιος αρνητικά μια ενέργεια ή μια δήλωση υπουργού. Είτε το κάνουν επίτηδες για να εκνευρίσουν τον Τσίπρα και να τους διώξει, μπας και γλιτώσουν λίγη από την αξιοπρέπεια που τους έμεινε είτε είναι σε πλήρη συντονισμό με το Μαξίμου κι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.

Παραφράζοντας τη γνωστή πλέον φράση «Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε», στην περίπτωση του Τσίπρα

θα μπορούμε άνετα να φωνάζουμε «Αλέξη θα λέτε και θα γελάτε».

Ο ένας υπουργός είναι έτοιμος να... προσκυνήσει στο... τζαμί της Αγιάς Σοφιάς και μόλις γίνεται χαμός κάνει μια μεγαλειώδη κωλοτούμπα του στυλ «δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, άλλα είπα, άλλα εννοούσα». Αντί να τον στείλει στον αγύριστο ο πρωθυπουργός τον καλύπτει και τον κρατά στη θέση του.

Ο άλλος υπουργός, η Γεροβασίλη ξαναστήνει σκηνικά δημοψηφίσματος σε μια γελοία προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.

Ο Παππάς ασχολείται με τη διαφάνεια στα μέσα ενημέρωσης φτιάχνοντας και λίστα με τα site που λειτουργούν. Δήθεν για να ξέρει ποια είναι αυτά που υπάρχουν στην Ελλάδα, στην πραγματικότητα για να ελέγξει ποιοι παίρνουν διαφήμιση, ποιοι θα παίρνουν κατά απαίτηση του Μαξίμου και πώς θα ελεγχθούν τα «κακά» προς την κυβέρνηση μέσα.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός παίζει με την εικόνα του κάνοντας κολπάκια με τη μπάλα του μπάσκετ, λίγες ώρες αφότου έκανε μεγάλες επικύψεις στους Έλληνες εφοπλιστές, ξεχνώντας ότι τους έβριζε και τους απειλούσε.

Ο Κουρουμπλής παίζει με τον εκλογικό νόμο και όλοι τους προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να μη διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Λες και δεν βλέπουν τι έχει γίνει στο παρελθόν. Κανένας εκλογικός νόμος δεν βοηθά αν ο κόσμος σε φτύνει.

Κι όλα αυτά να συμβαίνουν τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση, η στάση πληρωμών στο εσωτερικό είναι δεδομένη, η αγωνία για τα έσοδα του κράτους έκδηλη, τα φέσια αυξάνονται κατά 700 εκατ. με 1 δισ. ευρώ, χωρίς μάλιστα να έχουν έρθει τα νέα βάρη. Ο κόσμος είναι ένα βήμα πριν την τρέλα, η κοινωνία βουλιάζει στην ύφεση αλλά ο Τσίπρας ασχολείται με την εικόνα της κυβέρνησής του, προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι μετράει μέρες ή μήνες.

Ως πότε όμως... «Αλέξη θα λέμε και θα γελάμε»; Εδώ έχουμε να κάνουμε με την ίδια την Ελλάδα. Ακόμη κι αν φύγει αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος τι χώρα θα παραδώσει; Το έχουμε σκεφτεί αυτό; Μήπως τελικά «Αλέξη θα λέμε και θα κλαίμε»;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα