Για ποια Νέα Ελλάδα μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να επιτρέψει στον A. Τσίπρα να «σφετεριστεί» το όραμα του για την Νέα Ελλάδα. Βολεύτηκε ο κ. Τσίπρας με την λογοκλοπή των ιδεών και απόψεων του πρωθυπουργού, όμως έπεσε στην παγίδα του: Δεν σκέφτηκε πως άλλη Ελλάδα

οραματίζεται για τους Έλληνες ο Α. Σαμαράς και άλλη αυτός. Και αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να το αντιγράψει, καθώς όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής, δεν διαθέτει ούτε την πολιτική φαντασία αλλά ούτε και την παιδεία.

Διαβάστε τον επίλογο της χθεσινής ομιλίας του πρωθυπουργού σε γυναίκες στην Λαμία, οπού περιγράφει την Ελλάδα του χτες και την Ελλάδα του αύριο:

«Νέα Ελλάδα δεν είναι εκείνοι που θέλουν να μας επιστρέψουν στο τέλμα από το οποίο μόλις με επιτυχία ξεκολλήσαμε. Νέα Ελλάδα δεν είναι η προστασία των προνομίων που είχαν οι λίγοι, οι επιτήδειοι, σε βάρος των πολλών. Νέα Ελλάδα δεν είναι οι συντεχνίες που με την ευκολία που ανάβει κανείς το τσιγάρο του, αυτοί κραυγάζουν αιτήματα, αλλά η Πολιτεία που σέβεται και αποκαθιστά δικαιώματα. Και το κυριότερο, Νέα Ελλάδα δεν είναι εκείνοι οι οποίοι διαιρούν, χωρίζουν τους Έλληνες. Είναι εκείνοι οι οποίοι ξέρουν την αξία που αποκτούν οι Έλληνες όταν είναι ενωμένοι! Και Νέα Ελλάδα είναι αυτοί που φέρνουν επενδύσεις, για να δουλέψουν τα παιδιά μας, τα παιδιά σας. Όχι αυτοί που τις διώχνουν! Είναι αυτοί που δημιουργούν εισόδημα, πλούτο, θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για τον καθένα. Όχι αυτοί οι οποίοι μέλημά τους, στόχο τους, τρόπο πολιτικό, έχουν να κερδοσκοπούν πάνω στα δεινά του κόσμου.

Νέα Ελλάδα είναι αυτό το οποίο θέλουμε να οικοδομήσουμε, πέρα από τη μιζέρια, πέρα από την κρίση, πέρα από το διχασμό! Είναι Αξιοπρέπεια και Αξιοσύνη. Ανάπτυξη με Ανταγωνιστικότητα και Δικαιοσύνη. Αυτό είναι Νέα Ελλάδα! Αυτό είναι που αισθάνομαι ότι είστε εσείς. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω και επιτρέψτε μου να πω εκ μέρους όλων μας, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την προσφορά σας και για την τιμή που μου κάνετε να με ακούσετε σήμερα εδώ πέρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα