Γίνε κι εσύ … κυνηγός φοροφυγάδων, μπορείς!!!

15:34 5/3/2012 - Πηγή: Antinews

“Αγγελία” έβαλε το ΔΝΤ και αναζητά «κυνηγούς» φοροφυγάδων για να εργαστούν στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα στα απαραίτητα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι για μία από τις δύο θέσεις «ειδικών συμβούλων στη διαχείριση εσόδων» είναι η «γνώση και/ή εμπειρία στη διαχείριση θεμάτων φορολογίας που έρχονται αντιμέτωπα με μη συμμόρφωση στη φορολογική νομοθεσία».

Μπορεί λοιπόν οι Γερμανοί εφοριακοί να αρνήθηκαν να έρθουν στην Αθήνα

για να επιβλέψουν τους Έλληνες συναδέλφους τους αλλά το Ταμείο δεν φαίνεται διατεθειμένο να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στο θέμα της φοροδιαφυγής. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που οι απεσταλμένοι του Ταμείου είχαν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια τους για την καθυστέρηση στην είσπραξη φορολογικών εσόδων.

Τελικά οι επιτελείς του ΔΝΤ αποφάσισαν να διενεργήσουν διεθνή διαγωνισμό ανεξάρτητα από το εάν η ανεργία στην Ελλάδα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. «Το ΔΝΤ αναζητά δύο ειδικούς για την πλήρωση θέσεων εργασίας συμβούλων διαχείρισης εσόδων, με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα.

H διάρκεια της σύμβασης θα είναι αρχικά για περίοδο ενός έτους, με πιθανότητα επέκτασης έως τον Δεκέμβριο του 2013, ανάλογα με την επίδοση» γράφει χαρακτηριστικά στην αγγελία του το Ταμείο.

http://www.fle.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα