Η Μπαρτσελόνα απαντά σε ΠΑΟ: 114 χρόνια ευ αγωνίζεσθαι

Ανακοίνωση με τίτλο «Μπαρτσελόνα: 114 χρόνια ευ αγωνίζεσθαι» εξέδωσε σήμερα η διοίκηση των «μπλαουγκράνα», λίγες ώρες πριν τον δεύτερο προημιτελικό της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό, ως απάντηση σε «πληροφορίες αναφερόμενες στη διαιτησία του πρώτου αγώνα των πλέι οφ ανάμεσα στην Μπάρτσα και τον Παναθηναϊκό». Στην ανακοίνωσή της Μπαρτσελόνα αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Μετά από ειδήσεις που εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ στις

οποίες γίνεται αναφορά στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, ο σύλλογος θέλει να εκφράσει τα ακόλουθα:

1) Οι διατυπωμένες κατηγορίες είναι αντίθετες με τη διαφάνεια και τον τρόπο λετουργίας της Μπαρτσελόνα.

2) Η Μπαρτσελονα, σε όλα τα αθλήματα και τους τομείς της, πάντα έχει υπερασπισθεί το “ευ αγωνίζεσθαι” και τους καλούς τρόπους.

3) Με δεδομένες τις παρατυπίες που μπορεί να προκύψουν σε ένα ματς οφειλόμενες σε ανθρώπινο λάθος, η Μπαρτσελόνα πάντα έχει απαιτήσει από τους επαγγελματίες της να συγκρατούνται ως προς τις δηλώσεις τους σχετικά με τη συνολική διαιτησία και από θέμα σεβασμού προς τους αγωνιστικούς αντιπάλους μας.

4) Η Μπαρτσελόνα έχει αποδείξει πως αντιμετωπίζει με το μέγιστο σεβασμό τόσο τους συλλόγους, τους παίκτες και τους προπονητές που έχει αντιμετωπίσει, όσο και προς τους διοργανωτές που διαχειρίζονται τον επαγγελματικό αθλητισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα