Η παγκόσμια κρίση και ο άθλιος ρόλος του ΔΝΤ

Όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, ο Ισπανός πρωθυπουργός θεωρεί μια διάσωση της χώρας του αδύνατη, επειδή η Ευρωζώνη δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Ο Mariano Rajoy επιμένει, ότι παρά την πίεση που δέχεται η χώρα του από τις αγορές, δεν χρειάζεται μια ελληνικού στυλ βοήθεια.

Από την πλευρά της, η Christine Lagarde επίσης προειδοποίησε πως οι ευρωπαϊκοί μηχανισμοί στήριξης δεν επαρκούν, προκειμένου να επανέλθει η εμπιστοσύνη των παγκόσμιων αγορών και πως μόνο

το ΔΝΤ θα μπορούσε να προσφέρει έναν αποτελεσματικό  τοίχο προστασίας.

Μιλώντας  χθες στην  Ουάσιγκτον, όπου βρίσκεται προσπαθώντας να μαζέψει $500 δισ για το ΔΝΤ από τους G20, η Lagarde δήλωσε πως η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, και πως ο κόσμος χρειάζεται έναν πιο ισχυρό παγκόσμιο τοίχο προστασίας για να αποσοβηθεί η κρίση. Το ΔΝΤ, είπε, μπορεί να βοηθήσει, αλλά θα πρέπει να αυξηθούν οι πόροι του…

Πως ερμηνεύεται το παραπάνω άρθρο; Ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα!

Εδώ και καιρό, πολλοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κρίση χρέους της ΕΕ είναι κατασκευασμένη.

Η  όλη οικονομική κατάσταση  είναι τεχνητή. Η παγκόσμια οικονομία κυβερνάται μέσω του μονοπωλιακού χρήματος (fiat), που το εκδίδουν οι κεντρικές τράπεζες. Αυτό είναι το σύστημα που διέλυσε τη μισή τουλάχιστον παγκόσμια οικονομία και τώρα πάει να διαλύσει και αυτήν της Κίνας.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, που είναι πιθανό, τότε θα σημειωθεί μια παγκόσμια ύφεση. Οι ελίτ ετοιμάζονται να προτείνουν τα SDR του ΔΝΤ ως το εναλλακτικό παγκόσμιο νόμισμα. Όλο και περισσότερο, το ΔΝΤ παίζει τον ρόλο του δανειστή της έσχατης λύσης.

Η ευρωπαϊκή κρίση ξεκίνησε όταν κάποια φτωχά κράτη εισέπραξαν πολλά χρήματα από τις Βρυξέλλες, ώστε να εξισορροπηθεί η οικονομία. Τα χρήματα αυτά υποτίθεται πως θα επέτρεπαν στην ΕΕ να αντιμετωπίσει τις διάφορες εθνικές ανισορροπίες και να δημιουργήσει κοινή δημοσιονομική «υγεία».

Στην ουσία όμως αυτά τα χρήματα ήταν απλά μια δωροδοκία. Οι ελίτ των διάφορων κρατών «τσέπωσαν» τα «πακέτα» και διασφάλισαν την είσοδο των χωρών τους στην ΕΕ. Μετά από αυτό, οι δανεισμοί των ελίτ συνεχίστηκαν, μέσω των εμπορικών τραπεζών. Μετά την κρίση που ξέσπασε το 2008, έγινε φανερό πως οι χώρες PIGS δεν είναι σε θέση να εξοφλήσουν τα χρέη τους. Και ίσως αυτό να ήταν εξαρχής το σχέδιο. Μόλις έγινε αντιληπτό, οι ελίτ που ενορχηστρώνουν αυτού του είδους τις εξελίξεις, έβαλαν μπρος την λύση της αυστηρής λιτότητας.

Ο τελικός σκοπός είναι να δυστυχήσουν τόσο πολύ οι λαοί, που στο τέλος να επιδιώκουν την παγκόσμια διακυβέρνηση και το παγκόσμιο νόμισμα. Οι ελίτ χρησιμοποιούν την μέθοδο της κατευθυνόμενης ιστορίας, εδώ και έναν τουλάχιστον αιώνα, μπορεί και τρεις, μέσα στα πλαίσια μιας σύγχρονης παγκόσμιας συνομωσίας.

Πρόκειται για ελίτ που εδρεύουν στο Σίτυ του Λονδίνου, με πλοκάμια στην Ουάσιγκτον, στην Ρώμη, στο Τελ Αβίβ, και αλλού, και δουλεύουν συστηματικά για την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, χρησιμοποιώντας ως όπλο τον φόβο.

Όλα γίνονται με σκοπό να τρ

Keywords
Τυχαία Θέματα