Ηγέτης του κινήματος «δεν πληρώνω» ο Πάγκαλος

“Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίσθηκε χθες το μεσημέρι, στην «αμαρτωλή» λίμνη της Βουλιαγμένης! Πρωταγωνιστές αυτού του επεισοδίου ήταν (για ακόμη μια φορά…) ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλος και μια ηλικιωμένη κυρία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, κατά την είσοδό του στη λίμνη, ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε, ενώ την ίδια στιγμή μαζί με τον Αντιπρόεδρο εισερχόταν στη λίμνη και μια χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο που δεν πλήρωσε. Ακολούθησε έντονο φραστικό

επεισόδιο ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν ύβρεις και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο κ. Πάγκαλος, στην προσπάθειά του να την αποφύγει, την έσπρωξε και δε δίστασε να ζητήσει από τις αρχές να τη συλλάβουν, απειλώντας τη παράλληλα ότι θα της κάνει μήνυση. 

Η ηλικιωμένη, έκπληκτη που ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τη δικαιοσύνη και στην προσπάθειά της να αποφύγει τους αστυνομικούς, ούτως ώστε να μην τη συλλάβουν, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης!!! …”

Αν ισχύει το περιστατικό, είναι μέγας πολιτικός ο Πάγκαλος. Σχήμα λόγου ήταν το «μαζί τα φάγαμε». Είναι φανερό ότι αυτός δεν συμμετείχε, δίδοντας το παράδειγμα των συναλλαγών χωρίς χρήματα, αντιπροσωπεύοντας  υψηλές πνευματικές αξίες.

Η κυρία τι ήθελε, να πληρώσει ο Αντιπρόεδρος; Που νομίζει ότι βρίσκεται; Στην Βρετανία, ή στη Σκανδιναβία; Ο άνθρωπος είναι Αντιπρόεδρος στη  «Γερμανική Γουινέα»…

Μετά το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ο Πάγκαλος δεν πληρώνει και εισιτήρια. Το κίνημα «δεν πληρώνω» βρήκε τον άξιο ηγέτη του.

Πέραν όλων των άλλων, ας βγει κάποιος να πει ότι έπεσε για «πάρτη του» γυναίκα στη θάλασσα τέλος Οκτώβρη.

Δηλώνω ανεπιφύλακτα ισόβιο θαυμασμό  στον κύριο Αντιπρόεδρο…

Μ.Ο.


Keywords
Τυχαία Θέματα