Και επίδομα … περιποίησης πελατών στην Εθνική Τράπεζα!

Συγκλονισμένοι διαβάσαμε ότι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ στην Εθνική Τράπεζα, ο κ. Β. Ράπανος, μαζί με τον ΑΠ. Ταμβακάκη, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μείωσης κατά 15% των μισθών όλων των ανώτερων στελεχών της τράπεζας. Η απόφαση αφορά στους μισθούς των γενικών διευθυντών, των βοηθών των γενικών διευθυντών, των διευθυνόντων συμβούλων

και των αναπληρωτών διευθυνόντων συμβούλων.

Επίσης, έκπληκτοι μάθαμε ότι τα στελέχη της Εθνικής έπαιρναν και επίδομα… περιποίησης πελατών το οποίο περικόπτεται κι αυτό κατά 33%. Να φανταστούμε ότι το επίδομα αυτό έχει σχέση με την περιποίηση μαλλιών, νυχιών κ.λπ. των πελατών που πάνε στην τράπεζα;

Γιατί δεν το χωράει ο νους μας πώς τα στελέχη που δεν έχουν πατήσει ποτέ στα γκισέ, έπαιρναν επίδομα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Να κάνουμε όμως μια ερώτηση στους κ. Ράπανο και Ταμβακάκη: Το 15% από τις 300.000 ευρώ το χρόνο είναι 45.000 ευρώ μείωση.

Το 15%-20% που θα είναι η περικοπή στους υπαλλήλους των 1.500-2.000 ευρώ είναι  200 με 400 ευρώ το μήνα ή 2.400 με 4.800 ευρώ. Μπορεί να ζήσει λοιπόν κάποιος υπάλληλος με τόσα χρήματα. Γιατί σίγουρα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος με 250.000 ευρώ μπορούν να ζήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα