Καλή η…επανάσταση, καλύτερα τα λεφτά των τραπεζιτών

“Ανεξάρτητοι Έλληνες”, οι … τραπεζοφάγο,  οι οποίοι όπου βρεθούν κι όπου σταθούν καταγγέλλουν τα συμφέροντα που τρώνε τις σάρκες της Ελλάδας. Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών και κατά καιρούς έχουν μιλήσει και για τα χρέη των μεγάλων κομμάτων στις τράπεζες. Τον Στουρνάρα τον είπαν χθες στη Βουλή

άνθρωπο των τραπεζιτών και της Γκόλντμαν Σάκς και γενικά ο αντιμνημονιακός κ. Καμμένος και οι παρατρεχάμενοί του ποντάρουν στη… μάχη που δίνουν κατά των συμφερόντων.

Όταν, όμως, αποκαλύφθηκε ότι ο Ανεξάρτητος κ. Καμμένος ζήτησε δάνειο από την τράπεζα Αττικής, μια από τις «βρόμικες και διεφθαρμένες» τράπεζες που καταγγέλλει, έγινε χαμός στο διαδίκτυο. Το τι του… έσουραν στο  twitter δε λέγεται. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο κ. Καμμένος ζήτησε 1,5 εκατ. αρχικά και εγκρίθηκε τελικά το ποσό των 800 χιλ. ευρώ. Πώς χαρακτηρίζουν τράπεζα και ΑΝ.ΕΛΛ. το δάνειο; Μια ευρύτερη συνεργασία των δύο πλευρών. Ετσι απλά. Λέει η τράπεζα: “Έχει υποβληθεί αίτημα ευρύτερης συνεργασίας με την Τράπεζα, σε διάφορους τομείς όπως της κίνησης κεφαλαίων, χρηματοδότησης για την διαμόρφωση γραφείων, κτηριακών εγκαταστάσεων κλπ. Το αίτημα βρίσκεται στην διαδικασία συνολικής εξέτασης και αξιολόγησης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ισχύον νομοκανονιστικό πλαίσιο και τους κανονισμούς της Τράπεζας (εξασφαλίσεις, λοιπές εγγυήσεις κλπ.). Μέχρι σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ από την Attica Bank”.

Ακριβώς ίδια και η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων

«Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης, σας γνωρίζουμε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, στα πλαίσια της λειτουργίας του κόμματος, έχουμε καταθέσει αίτημα συνεργασίας  με την Τράπεζα Αττικής, για το άνοιγμα λογαριασμού όψεως, την είσπραξη και τη διαχείριση των εσόδων από τις συνδρομές των μελών του κινήματος, τη διαχείριση της μισθοδοσίας του προσωπικού και για τη χρηματοδότηση της κρατικής επιχορήγησης, σύμφωνα με το νόμο και με την παροχή πρόσθετων εγγυήσεων και εξασφαλίσεων.  Μέχρι σήμερα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία και δεν έχουμε εισπράξει κανένα χρηματικό ποσό από την Τράπεζα Αττικής”.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο  twitter ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, έγραψε: “έχουμε κάνει αίτημα για την χρηματοδότηση του Απριλίου και περιμένουμε προκειμένου να ξεκινήσουμε συνέδριο και περ. Οργάνωση».

Δεν είναι κακό κ. Καμμένε να ζητάτε τραπεζικό δάνειο, το κάνουν όλοι άλλωστε. Με μερικές μόνο επισημάνσεις.

Δε μπορείτε να καταγγέλλετε τους άλλους για σχέσεις με τα τραπεζικά συμφέροντα. Δε μπορείτε να βγάζετε πύρινους λόγους για την ανεξαρτησία σας και τον πόλεμο στα συμφέροντα.

Και δε μπορεί την ώρα που είναι σε εξέλιξη έρευνα του εισαγγελέα για τα τραπεζικά δάνεια στα κόμματα, εσείς να κάνετε το ίδιο που έκαναν επί χρόνια αυτοί που κατηγορείτε;

Καλή η… επανάσταση, καλύτερα τα λεφτά των τραπεζιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα