Καταρρέουν και τα ρίχνουν όλα στην επόμενη κυβέρνηση

Μ΄αυτή την κυβέρνηση δεν μπορείς να έχει εμπιστοσύνη, είτε γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και τι λένε, είτε γιατί έχουν κάποιο σχέδιο υπονόμευσης της επόμενης κυβέρνησης Σαμαρά. Για του λόγου το αληθές, η δήθεν ασυνεννοησία για το αν θα ληφθούν μέτρα το 2012.

Πρωί – πρωί, χθες, στην πρώτη του ενημέρωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην διευθυντής των εφημερίδων του Ψυχάρη, ο Παντελής Καψής είπε ότι αν χρειαστεί να ληφθούν κι άλλα μέτρα προκειμένου να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση,

δε θα διστάσουν να τα λάβουν. Κατανοητό αυτό που λέει, αδιανόητο όμως κάτω από τη σημερινή κατάσταση τη χώρας. Αν δε ο κ. Καψής ήταν ακόμη διευθυντής στα Νέα θα έβγαινε με πρωτοσέλιδο του στυλ «Σφαγή στους Έλληνες ετοιμάζει ο Παπαδήμος». Τώρα όμως, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεχνά τη δημοσιογραφία και υπηρετεί την πολιτική.

Αργά χθες το απόγευμα όμως είχαμε μια ομοβροντία από διαβεβαιώσεις ότι δε θα ληφθούν άλλα φορολογικά μέτρα το 2012. Ο Παπαδήμος το είπε, ο Βενιζέλος το υποστήριξε, μέχρι και η τρόικα το επιβεβαίωσε.

Ποιος έχει δίκιο άραγε; Ο κ. Καψής ή οι υπόλοιποι; Μήπως κάποιοι ή όλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

Άραγε είχαν συνεννοηθεί για να τρελάνουν τον κόσμο και να παίξουν το ρόλο του καλού και του κακού μπάτσου;

Ή μήπως καταρρέουν και θα τα ρίξουν όλα στην επόμενη κυβέρνηση;

Keywords
Τυχαία Θέματα