Κυριάκος Μητσοτάκης – ΔΕΘ ‘23: Ο άνθρωπος που δεν… έφταιγε ποτέ…!!!

Του Όφι Ιοβόλου

Κόλλησε η βελόνα κύριε Μητσοτάκη.

Πιστεύαμε ότι κατόπιν δύο απανωτών τραγωδιών θα συμφιλιώνατε επιτέλους με τη μισητή σας ενσυναίσθηση και θα αναλαμβάνατε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Άνθρακες ο θησαυρός.

Πλέον, τα παρατσούκλια «Μωυσής», «Τσιτάχ», «Σιμουλτανέ», «Τι Ωραίος Γκόμενος» κ.ο.κ., παύουν να ισχύουν κι αποκτάτε την προσωνυμία «Ο άνθρωπος που δεν… έφταιγε ποτέ…!!!».

Παρωνύμιο που κερδίσατε με το σπαθί σας με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις και εξαγγελίες σας.

Οι οποίες έβαλαν εκ νέου στο στόχαστρο τον καθημαγμένο, ένεκα… επιτελικής ανικανότητας,

λαό.

Μα είναι δυνατόν να λέτε στους τσακισμένους Θεσσαλούς ότι η μοναδική λύση σωτηρίας είναι η υποχρεωτική ασφάλιση των περιουσιών τους (συνοδευόμενη με νέα χαράτσια) και την ίδια στιγμή να καμαρώνετε χωρίς αιδώ για τα… άριστα αντανακλαστικά του… επιτελικού κράτους, φορτώνοντας τα λάθη για μια ακόμη φορά στη βολική κλιματική κρίση;  

Συγχαρητήρια!!!

Στο ίδιο μοτίβο και οι τοποθετήσεις σας για τα υπόλοιπα μείζονα θέματα.

Φταίτε εσείς που φοροδιαφεύγετε και το κράτος χάνει λεφτά, κι όχι εμείς που εκτινάξαμε το χρέος πάνω από 400 δισ. για να εδραιώσουμε το μητσοτακικό καθεστώς.

Φταίτε εσείς που δεν αντιλαμβάνεστε ότι η ακρίβεια είναι εισαγωγής, κι όχι εμείς που κάνουμε τα στραβά μάτια στην αισχροκέρδεια, ρίχνοντας και κάνα δυο πρόστιμα για το ξεκάρφωμα.

Φταίτε εσείς που δεν απαιτείτε από τα αφεντικά να σας αυξήσουν τους μισθούς, κι όχι εμείς που νομοθετούμε υπέρ των συμφερόντων τους μετατρέποντας την εργασία σε δουλεία.

Φταίτε εσείς κι ο πατριωτισμός που σας τυφλώνει, κι όχι εμείς που ως αλτρουιστές πασχίζουμε νυχθημερόν για να ανασάνουν οι καταπιεσμένοι γείτονες προωθώντας τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Φταίτε εσείς που η Ελλάδα κατάντησε Κολομβία γιατί δεν καθόσασταν σπίτια σας κλειδαμπαρωμένοι για να προστατευτείτε, κι όχι εμείς που διαλύσαμε την αστυνομία… ιδιωτικοποιώντας την προς εξυπηρέτηση των διάσημων και κραταιών φίλων μας.

Φταίτε εσείς που δεν εμβολιαστήκατε με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν τα νοσοκομεία λόγω τιγκαρίσματος, κι όχι εμείς που εκμεταλλευτήκαμε την κορονοκρίση για να τα απαξιώσουμε καθιστώντας έπειτα αναγκαστικό το ξεπούλημα.

Κλείνουμε με το… φταίξιμο των προηγούμενων για τη σημερινή εξαθλίωση, για το οποίο φυσικά δεν… ευθύνεστε κύριε πρωθυπουργέ.

Γελάνε και τα πόμολα του… επιτελικού κράτους!!!

Ας ακούσουμε λίγο Λουκιανό να χαλαρώσουμε, γιατί μας συγχύσατε πάλι.

The post Κυριάκος Μητσοτάκης – ΔΕΘ ‘23: Ο άνθρωπος που δεν… έφταιγε ποτέ…!!!  appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα