Με εντολή Τσίπρα

Ο Αλέξης φέρεται αποφασισμένος να ασκήσει κάθε δυνατή πίεση προκειμένου να διορισθεί ένας από τους εκλεκτούς του στη θέση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, που είναι αντίστοιχο της κρίσιμης θέσης του ταμία του δεκαπενταμελούς.

Πρώτο ανάμεσα στα τέσσερα ονόματα που διέρρευσαν είναι αυτό της πρώην Υπουργού κυρίας Κατσέλη, η οποία ψήφιζε τα Μνημόνια χωρίς να τα διαβάσει και μετά τα διάβαζε δίχως να τα ψηφίσει.

Δεν θα μπορούσε να λείπει και το όνομα του Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος μετά από τόσες επιτυχημένες προβλέψεις σχετικά με την ελληνική οικονομία, δικαιούται και αυτή την υποψηφιότητα

και ασφαλώς και αυτή τη θέση.

Επειδή πρόκειται για δύο κολοσσούς της οικονομίας και της πολιτικής, κάνουμε έκκληση το αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξετασθεί με περισσή συμπάθεια.

Τα άλλα δύο ονόματα που κυκλοφορούν, του Θεόδωρου Πανταλάκη (πρώην στέλεχος της ΑΤΕ και της Τράπεζας Πειραιώς) και του Νίκου Καραμούζη (στέλεχος παλαιότερα της Eurobank και τώρα του Ομίλου Πειραιώς) είναι αφενός για ξεκάρφωμα και αφετέρου δείγμα της μεγαλοψυχίας του κ. Τσίπρα, ο οποίος δίνει στον Πρωθυπουργό πολλαπλές επιλογές.

Σε κάθε περίπτωση κάθε σοβαρή απόφαση από τούδε και εις το εξής πρέπει να φέρει την ένδειξη «με εντολή Τσίπρα».

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα