Ο Ερντογάν απειλεί έμμεσα με τη χρήση του πυραύλου Tayfun – “Μήνυμα προς Ελλάδα” λέει η Hürriyet

Σαν να μην έφταναν οι απειλές όλων των ειδών που εξαπολύει από κάθε βήμα και κάθε πλατφόρμα, όπως έκανε νωρίτερα από το αεροπλάνο της επιστροφής από το Αζερμπαϊτζάν, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απηύθυνε επισήμως έμμεση απειλή, η οποία μπορεί ευκόλως να εκληφθεί ότι απευθύνεται στην Ελλάδα με τον νέο πύραυλο Ταϊφούν (τυφώνας).

Ο Ερντογάν παρευρέθηκε στο πρόγραμμα “Blockchain Istanbul” στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, όπου και δήλωσε μεταξύ

άλλων τεχνολογικών σχολίων: “Με το θάρρος και την αποφασιστικότητά μας και τη σκληρή δουλειά μας είμαστε παράδειγμα για την ανθρωπότητα με τις τεχνολογικές μεταρρυθμίσεις που προωθούμε. Έχουμε και τον πύραυλο Tayfun. Και αυτά είναι σημάδια προς κάπου. Προσπαθούμε να το επεκτείνουμε. Επιταχύνουμε τις εργασίες μας με αυτό τον ενθουσιασμό”.

Έχουμε εκφράσει σε πολλές πλατφόρμες ειδικά στον ΟΗΕ, ότι “ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε”, εννοώντας ότι η Τουρκία μπορεί να μπει μεταξύ των μεγαλυτέρων χωρών στον τομέα Άμυνας που είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Βρετανία, η Κίνα και η Γαλλία.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όπως και να ληφθεί η παραπάνω φράση του Tούρκου προέδρου, τα τουρκικά ΜΜΕ, όπως η Hürriyet, η Sabah και η Milliyet τιτλοφορούν το κομμάτι με τη φράση “ξεκάθαρο μήνυμα προς την Ελλάδα”.

Πηγή: capital.gr

The post Ο Ερντογάν απειλεί έμμεσα με τη χρήση του πυραύλου Tayfun – “Μήνυμα προς Ελλάδα” λέει η Hürriyet appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα