Ο Νικήτας και η “επανάσταση του φραπέ”

18:42 1/8/2013 - Πηγή: Antinews

Είναι αλήθεια πως οι Βουλευτές ως άνθρωποι έχουν και αυτοί διάφορα χόμπυ. Και επειδή σήμερα οι καιροί είναι χαλεποί και η κρίση έχει χτυπήσει και τη δική τους πόρτα επιδίδονται σε φθηνά χόμπυ που δεν κοστίζουν αλλά που τους εξασφαλίζουν ωραιότατες θέσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα και τα ειδησεογραφικά sites.

Ο λόγος για τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται πιο δραστήριος από ποτέ. Εκτός από το γνωστό του χόμπυ να μαζεύεται νυχθημερόν σε καφέ του Κολωνακίου είπε να το ρίξει στην «επανάσταση».

Αφού

ως πρώην Δήμαρχος δεν μνημονεύεται σχεδόν από κανένα πια, αποφάσισε να σηκώσει την παντιέρα της εξέγερσης και της αντίστασης και να τα βάζει συνεχώς και αδιαλείπτως με τον Υπουργό Οικονομικών χωρίς ουσιαστικές τοποθετήσεις και επιχειρηματολογία.

Άλλωστε ως βαρόνος της πολιτικής γνωρίζει πολύ καλά πώς να υφαρπάζει την προσοχή των άλλων. Μόνο που ο κ. Κακλαμάνης αγνοεί πως οι καιροί άλλαξαν και πως ο κόσμος δε συγκινείται από άναρθρες κραυγές και λόγια του αέρα.

Φρόνιμο θα ήταν αντί να τα βάζει με τον Υπ. Οικονομικών με σκοπό την αύξηση της δημοτικότητάς του, να αφήσει για λίγο τους χαλαρούς καφέδες και να αποτυπώσει σοβαρές προτάσεις που θα πάνε την συζήτηση μακρύτερα. Ο κ. Στουρνάρας είναι σίγουρο πως θα ακούσει κάθε υπεύθυνη πρόταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα