Ο Παναγιώτης που θέλει να ξαναγίνει «Δεσπότης»

Ένοχος ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος, αποφάσισε δικαστήριο του Παρισιού.

 Μήπως έφαγε και το ελληνικό χρήμα ο Ζακ, αφού οι δικοί μας πολιτικοί είναι όλοι αθώες περιστερές;

Στο CERN βρήκαν το λεγόμενο για λαϊκή κατανάλωση «σωματίδιο του Θεού».

Εδώ στην Ελλάδα δεν μας εντυπωσιάζουν αυτά: έχουμε δει τον ΓΑΠ

στοχαστή, τον Δρούτσα ΥΠΕΞ, τον Λοβέρδο δελφίνο, το μισθό αντίδωρο και τον Χριστό φαντάρο (που λέει κι ο daughter of mercy)

Μόνο ο Παναγιώτης που θέλει να ξαναγίνει «Δεσπότης» μας εξάπτει τα πάθη: Με πρίγκιπες, λέει ο Ψωμιάδης, δεν κυβερνάται η Ελλάδα.  Άλλωστε, αν θέλουμε πρίγκιπες απευθυνόμαστε στον Τσάκα, που έχει και πλούσια κάβα από δαύτους.

Στήριξε όλους τους αρχηγούς ο Πανίκας και  πιστεύει στον Σαμαρά  αλλά είναι της σχολής Ψωμιάδη και Καμμένου, δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1.

Πως λέμε σχολές Κοντοράβδη; Σχολή της λαϊκής δεξιάς ή της λαϊκής αγοράς;

«Η λαϊκή η δεξιά έρχεται εις τη μόδα

και όλοι παρακολουθούν με το όπλο παρά πόδα

του «Παπαδήμου η χαρά» μας έφυγε και πάει

ήρθε η ώρα για πολλούς να πάνε στο Ντουμπάι»

Ευτυχώς βλέπουμε και την Σκάρλετ και ανακουφιζόμαστε από τα βάσανα της ζωής

Ο Παπαδήμος πάντως δέχεται εισηγήσεις για δύο κινήσεις. Η μία είναι να στείλει ένα θετικό συμβολικό μήνυμα προς την τρόικα με μία τολμηρή διαρθρωτική απόφαση (κλείσιμο ΟΣΕ) και το δεύτερο είναι να κάνει μια δείξει πυγμή, δηλαδή να διώξει έναν υπουργό ή να κάνει ανασχηματισμό με λιγότερους υπουργούς.

Θα το δούμε και αυτό: μεταβατική Κυβέρνηση να κάνει ανασχηματισμό. Θα απομένει μόνο να ζήσουμε αντικατάσταση υπηρεσιακών Υπουργών…

Τώρα διαφαίνεται το σχέδιο του ΓΑΠ. Αν βρεθεί Κυβέρνηση και Πρωθυπουργός να καταρρεύσει πιο γρήγορα από αυτόν, για όλα φταίει η κρίση και θα είναι και πάλι υποψήφιος. Είναι βέβαιο ότι δεν θα αποσυρθεί, αφού τους διαβεβαίωσε ότι θα φύγει…

Ένοχος ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος, αποφάσισε δικαστήριο του Παρισιού.

Μήπως έφαγε και το ελληνικό χρήμα ο Ζακ, αφού οι δικοί μας πολιτικοί είναι όλοι αθώες περιστερές;

Τι να μας πουν κι οι Τούρκοι, που χαίρονται που βγήκε ο Ερντογάν άνθρωπος της χρονιάς, σύμφωνα με το Time. Εμείς έχουμε το διαδηλωτή της χρονιάς, τον μάχιμο Κανέλλο ή Λουκάνικο.

 Ο Μπουτάρης εντωμεταξύ προέβη μετά από πολλά πειράματα σε μια τεράστια για τη διεθνή επιστημονική κοινότητα ανακάλυψη: οι υπάλληλοι του Δήμου κωλοβαράνε. Πρόκειται για τη μισή αλήθεια. Υπάρχουν και περιπτώσεις που απλά …βαράνε.

Να βγουν και τα ΚΑΠΗ είπε ο δήμαρχος να φυλάξουν τα πάρκα. Είναι γνωστή άλλωστε η επιχειρησιακή ετοιμότητα της τρίτης ηλικίας. Βγαίνοντας να τους ελέγξουν μήπως χρωστούν  και τίποτα στο Δημόσιο, σαν την 79χρονη που την συνέλαβαν για χρέος 160 χιλιάρικα.

 Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα