Οι κόντρες της διαπλοκής συνεχίζονται στο ποδόσφαιρο

Τη διαφήμιση που λέει ότι ένα πράγμα μένει σταθερό στη γειτονιά όλων μας, η ποδοσφαιρική ομάδα που επιλέγουμε, την ξέρετε. Και πράγματι, μπορείς να αλλάξεις γυναίκα, μπορείς να ψηφίσεις άλλο κόμμα, όμως την ομάδα της καρδιάς δεν την αλλάζεις. Εκτός βέβαια, κι αν υπάρχουν επιχειρηματικές δραστηριότητες και υποθέσεις υψηλού επιπέδου.

Όλα αυτά τα γράφουμε διότι φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας αθλητικο-επιχειρηματικός πόλεμος ο οποίος όχι μόνο κρύβει πολιτικές προεκτάσεις, αλλά αποτελεί το προοίμιο του γενικευμένου πολέμου ποτ θα ξεσπάσει στην διαπλοκή καθώς η Ελλάδα

αλλάζει.

Μάθαμε λοιπόν από ανακοίνωση της τράπεζας Πειραιώς, ότι ξεκινά εμπορική συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός από την περίοδο 2013-2014. Η συνεργασία θα έχει πενταετή διάρκεια και θα αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς προς όφελος και των δύο πλευρών και κυρίως των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Μεταξύ των άλλων, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε πως σύντομα θα προχωρήσει στην έκδοση πιστωτικής κάρτας με την ονομασία Τράπεζα Πειραιώς- Ολυμπιακός Πειραιώς η οποία θα προσφέρει σημαντικά προνόμια στους κατόχους της, όπως προσφορές δώρα και άλλες διευκολύνσεις.

Και καλά έκανε φυσικά η τράπεζα η οποία να θυμίσουμε ότι πλέον είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Με τον μόνιμο πρωταθλητή θα συνεργαζόταν για να έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Άλλωστε, το όνομα της τράπεζας έχει άμεση σύνδεση με το… καμάρι του Πειραιά.

Πώς, όμως, οι γνωστοί βασικοί υποστηρικτές της τράπεζας με τα… φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα και το προαιώνιο μίσος για τον αιώνιο αντίπαλο, δέχθηκαν να γίνει μια τέτοια συνεργασία; Και μην ξεχνάμε ότι ο κ. Σάλλας, δεν έχει αλλάξει ομάδα από τότε που ήταν παιδί, είναι βέρος… Αεκτζής.

Την ίδια στιγμή, καθόλου απαρατήρητες δεν πέρασαν οι πληροφορίες ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δηλαδή ο κ. Μαρινάκης, αποφάσισε να αρνηθεί τη χορηγία του ΟΠΑΠ, επικαλούμενος την εξαγορά ποσοστού της από εταιρεία η οποία συνδέεται με τον επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη, γνωστό για τη σχέση του με την ΑΕΚ.

Και στον ίδιο χώρο, χαμός γίνεται από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γ. Αλαφούζο ο οποίος έχει έρθει σε ευθεία σύγκρουση με τη Nova η οποία φημολογείται ότι «παίζει» με Ολυμπιακό και η Forthnet μάλιστα χρηματοδοτεί όλες τις ακαδημίες της πειραϊκής ομάδας. Ενώ ο Σκάι φημολογείται ότι συνδέεται με την τηλεόραση του ΟΤΕ που έχει ξεπεράσει τις 200.000 συνδρομές.

Πολύ περίεργα πράγματα, μπορεί να πει κάποιος. Καθόλου είναι η απάντηση. Αρκεί να σκεφθεί ότι όταν ο Ολυμπιακός αναφέρεται στην ΑΕΚ με το ένα μάτι κοιτάζει τον Μελισσανίδη και με το άλλο το Μαξίμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα