Παναγιώταρος: «Είσαι ομοφυλολάγνος» – Τατσόπουλος: «Ηλίθιε νταβαντζή»

Μεγάλη τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλου και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο.

Οι δύο πολιτικοί ήταν καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 7» με τον Νίκο Ευαγγελάτο με αφορμή τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν, χθες, Πέμπτη, έξω από το θέατρο Χυτήριο και την παράσταση «Corpus Christi».

Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Παναγιώταρος άκουσε τον κ. Τατσόπουλο να λέει πως οι «οπαδοί της Χρυσής Αυγής χρειάζονται ψυχίατρο», όπου έγινε έξαλλος!

«Εσείς είστε για ψυχιάτρους» απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με την ηθοποιό και επιμελήτρια της επίμαχης παράστασης Βάσια Παναγοπούλου, που βρισκόταν και εκείνη στο πάνελ της εκπομπής,  να παρακολουθεί άναυδη το διάλογο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στους δύο βουλευτές.

Όταν μεταξύ άλλων,  ο κ. Παναγιώταρος αναφέρθηκε στον Μανώλη Γλέζο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του είπε χαρακτηριστικά: «Εσύ τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου έναν ήρωα; Νταβατζή, μην πιάνεις τον Γλέζο στο στόμα σου». Τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε: «Σιγά τα αυγά, ξίδι κύριε Τατσόπουλε». «Στη συμμορία σου αυτά. Δε θα κάνεις συμμορία όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο», απάντησε ο κ. Τατσόπουλος.

«Ένας ομοφυλάγνος που έβγαλε τον Κολοκοτρώνη αδερφή και είναι εμετικός με τους επαναστάτες του ’21 δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ενώ στη συνέχεια αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «τσατσόπουλο».

Ο κ. Τατσόπουλος πετώντας το γάντι, ανταπάντησε: «Αυτά στην συμμορία σου, τσατσόπουλο να πεις τον πατέρα σου, ηλίθιε, ακούς νταβαντζή; Εμένα με λένε Τατσόπουλο», προσθέτοντας: «Είσαι ανόητος»!

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς όπως «τραμπούκε», «καραγκιόζη», «νούμερο».

Έπειτα από τον διάλογο… πεζοδρομίου, ο παρουσιαστής θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα κάλεσε τους παρευρισκομένους να χαμηλώσουν τους τόνους με τον κ. Παναγιώταρο να απαντά πως θα ηρεμήσει μόνο «εάν ο καραγκιόζης φύγει από το πάνελ».

Υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία προγραμματίζεται να ανέβει αργότερα απόψε (στις 23.00) η παράσταση Corpus Christi, η πρεμιέρα της οποίας το βράδυ της Πέμπτη ματαιώθηκε, λόγω επεισοδίων. Στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν έξω από το θέατρο πρωταγωνίστησαν μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που θεωρούν βλάσφημο το περιεχόμενο της παράστασης. Θεατές που είχαν φθάσει στο σημείο ανέφεραν πως δέχθηκαν επιθέσεις και χλευασμούς από τους συγκεντρωμένους.

Και σήμερα πάντως άτομα που αντιτίθενται στο να ανέβει η παράσταση έχουν συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο «Χυτήριο», όπου επίσης βρίσκονται και υπερασπιστές της, από καλλιτεχνικά σωματεία. Λίγο μετά τις 8:30 έγινε γνωστό πως η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές τεσσάρων ατόμων από τις τάξεις όσων δεν θέλουν να ανέβει η παράσταση.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα