Σε άσχημη κατάσταση ο ειδικός φρουρός που δέχθηκε επίθεση στο Σύνταγμα

22:53 7/4/2012 - Πηγή: Antinews

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με κάταγμα στη μύτη, πολλά τραύματα στο κεφάλι και μώλωπες σε όλο το σώμα, νοσηλεύεται ο ειδικός φρουρός, ο οποίος δέχτηκε επίθεση μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό του, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο Σύνταγμα, από ομάδα ατόμων, που σύμφωνα με την Αστυνομία, επέστρεφαν από την κηδεία, στο Α΄Νεκροταφείο, του Χριστούλα που αυτοκτόνησε

προχτές στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «στις 15.40 ομάδα ατόμων επιτέθηκε αναίτια σε δύο ειδικούς φρουρούς» που αποχωρούσαν μετά τη λήξη της βάρδιάς τους. Όπως επισημαίνεται, τραυμάτισαν στο κεφάλι και σε άλλα σημεία τον έναν εξ’αυτών και του αφαίρεσαν υπηρεσιακό εξοπλισμό – ασύρματο, μπουφάν και αλεξίσφαιρο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ομάδα των δραστών συμμετείχε σε πορεία από το Α’ Νεκροταφείο προς το Σύνταγμα μετά την πολιτική κηδεία του 77χρονου φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοκτόνησε την περασμένη Τετάρτη στην πλατεία Συντάγματος.

Ο ειδικός φρουρός νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με κάταγμα στη μύτη, πολλά τραύματα στο κεφάλι και μώλωπες σε όλο το σώμα,.

Οι δράστες έκαψαν επιτόπου το μπουφάν, ενώ τα υπόλοιπα «λάφυρα» τα κρέμασαν σε δένδρο της πλατείας Συντάγματος. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους

Keywords
Τυχαία Θέματα