Στη Βουλή Θεοδωράκης-Γλέζος

«Πάω στη Βουλή για να τους κοιτάξω στα μάτια, γιατί μερικοί ετοιμάζονται να ψηφίσουν το θάνατο της Ελλάδας», δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης προσερχόμενος νωρίτερα,στη Βουλή.

«…Στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας… παλέψαμε, αγωνιστήκαμε και νικήσαμε και θα νικήσουμε και αυτή τη φορά… από δω και πέρα αρχίζει η προδοσία», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Στα

θεωρεία της Βουλής βρισκόταν ήδη, ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος προηγουμένως είχε μεταφερθεί στο ιατρείο του Κοινοβουλίου, με αναπνευστικά προβλήματα από τη χρήση χημικών.

«Τα μέτρα το μνημονίου είναι εναντίον του ελληνικού λαού και καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής και δημοκρατικής νομιμότητας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Γλέζος.

Παράλληλα, διερωτήθηκε γιατί δεν προκηρύχθηκαν εκλογές προκειμένου ό,τι αποφασιστεί να έχει την έγκριση του ελληνικού λαού. “Δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει εξέγερση του ελληνικού λαού και ο ελληνικός λαός είναι εξεγερμένος ανεξαρτήτως κόμματος. Να ακούσουν το λαό πριν είναι αργά” πρόσθεσε.

Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος συμμετείχαν προηγουμένως, στη διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα