Στο δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης ΝΔ και ΟΝΝΕΔ

Την πρώτη κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης ανακοίνωσαν σήμερα Νέα Δημοκρατία και ΟΝΝΕΔ, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η παρουσίαση της δράσης έγινε το μεσημέρι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των κεντρικών γραφείων της Συγγρού από το Γραμματέα της ΝΔ Μ.Κεφαλογιάννη

και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Α.Παπαμιμίκο, οι οποίοι τόνισαν στις δηλώσεις τους πως έφτασε η ώρα που η αλληλεγγύη θα πρέπει να μην είναι μόνο μία ευχή, αλλά να μετουσιωθεί σε πράξεις. Αξίζει να θυμίσουμε πως τη στροφή σε ένα νέου τύπου “κοινωνικό πατριωτισμό” μέσω δράσεων αλληλεγγύης την είχε προαναγγείλει ο Α.Παπαμίμικος για πρώτη φορά μέσα από το antinews με άρθρο του (Για ένα νέο κοινωνικό πατριωτισμό)

Η πρωτοβουλία έχει γενικό τίτλο ΣΤΗΡΙΖΩ και όπως τονίστηκε αναμένεται να ξεδιπλωθεί μέσα από διαφορετικές δράσεις όπως κοινωνικά παντοπωλεία, φαρμακεία, ιατρεία μέχρι και φροντιστήρια. Πρώτο εγχείρημα της πρωτοβουλίας είναι η συλλογή ρουχισμού, σε συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

Όπως μάλιστα τονίστηκε κατά την παρουσίαση, έφτασε η ώρα που η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ θα πρέπει να γίνουν έμπρακτα χρήσιμες στους πολίτες που δοκιμάζονται, πέρα από την προσπάθεια που κάνει για τη διάσωση της χώρας, ο Αντώνης Σαμαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα