Στοχοποιούν τον Γ. Μουρούτη

Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ νιώθουν να απειλούνται από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτη και έχουν βαλθεί να τον εξοντώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη του έχουν φτάσει μέχρι το σημείο να ανταλλάσσουν μεταξύ του e-mail για τον τρόπο που θα επιτύχουν τον στόχο τους.

Ολόκληρο το σχέδιο εξόντωσης:

“Στην αξιολόγηση μου ο πιο πετυχημένος στο κυβερνητικό επιτελείο.

Ο άνθρωπος που ποτέ δεν λέει ψέματα απλά δεν λέει ποτέ ολόκληρη την αλήθεια.

Ο μαιτρ

της παραπληροφόρησης. Ο άνθρωπος διχόνοια. Ο Θεός των ΜΜΕ.

Πόσα είπες ότι παίρνει; 8000; Για γέλια. Και 800.000 να έπαιρνε λίγα θα ήταν. Κανονικά όλοι θα έπρεπε να συνεισφέρουν στην αμοιβή του. Αυτή τη στιγμή ο Νο 1 πολιτικός αντίπαλος…. Είναι εξαιρετικά ικανός. Στρέφει την πολιτική ατζέντα όπου θέλει. Βιρτουόζος.

Αντιμετωπίσιμος; ΝΑΙ. Όλοι είναι.

Πως

Φύλο και φτερό το βιογραφικό του. Βρείτε το.

Δεν τονίζουμε κανένα αρνητικό του. Τον αναγορεύουμε σε Θεό. Τονίζουμε με πόσο επιτυχημένο τρόπο κάνει τη δουλειά του. ΠΡΟΣΟΧΗ η κοινή γνώμη στην μεγάλη πλειοψηφία τον αγνοεί. Τον κάνουμε θετικά γνωστό σε όλους. Πρόσεξε πόσο φροντισμένα χαμηλό είναι το προφίλ του. Αν το ήθελε θα ήταν γνωστός. Αυτός όμως κρατιέται μακριά από τη δημοσιότητα. Επαγγελματίας.

Την επίθεση την κάνουμε στους δορυφόρους. Κεδίκογλου-Αδωνις-Ντινόπουλος-Βούλτεψη- Βορίδης -δημοσιογράφοι ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ κ.τ.λ.

Κάνουμε γνωστό πόσους υπηρέτες έχει. (τρόλια κ.τ.λ.)

Υποτιμούμε τους πάντες που κάνουν τη “βρώμικη” δουλειά. Κυρίως τους βουλευτές που είναι πειθήνια όργανα του. Που δεν έχουν καμιά προσωπική άποψη που είναι “δουλικά” και εκτελούν το σχέδιο, με συνέπεια να γίνονται αντιπαθείς στο λαό. Που δεν έχουν δική τους προσωπικότητα και τους κάνει κάθε πρωί μάθημα. Στα πάνελ οι δικοί μας θα απαντούν σε ερωτήσεις εκπροσώπων της συγκυβέρνησης «δεν θα σας βάλει καλό βαθμό ο Μουρούτης-δεν το μάθατε καλά το μάθημα του Μουρούτη- αυτό που λέτε είναι επικίνδυνο, το εγκρίνει ο Μουρούτης; Δεν σας έδωσε σκονάκι ο Μουρούτης;» Η έκφραση που πρέπει να περάσει για όλους αυτούς είναι Μουρουτάκια.

Τα παραπάνω και ίσως άλλα που σκεφτείς πιστεύω ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα να στρέψουν τους φιλόδοξους εναντίον του. Τους δε αξιοπρεπείς να γίνουν εχθροί του.

Η επίθεση να γίνει με αναφορά στο όνομα Μουρούτης, είπαμε θετικά (η αποτυχία και η ανεπάρκεια της διακυβέρνησης καλύπτεται από τον εγκεφαλικό τρόπο που διαχειρίζεται την κοινή γνώμη ο θεός της διαχείρισης των ΜΜΕ) μέσω μπλογκ.

Αφού γίνει γνωστός περνάμε στο άλλα στάδια που σου περιέγραψα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους μεγαλοδημοσιογράφους (επιλεγμένα ξέρεις εσύ) που έχουν αναπτυγμένο υπερεγώ και δεν θα ήθελαν σε καμιά περίπτωση η κοινή γνώμη να τους ταυτίσει με καθοδηγούμενα παπαγαλάκια. Οι αναφορές να μην είναι προσωπικές γιατί πιθανώς να είναι κολάσιμες.

Αν πάει καλά σκέψου έναν υπουργό πως θα αισθάνεται όταν το έργο του περνάει μέσα από τη στήριξη του Μουρούτη. Ο Μουρούτης πάνω από τους υπουργούς.

Θα τον φάνε μόνοι τους ή στην καλύτερη θα χωριστούν στους μεν και δε.

Αν δεν γίνει κάτι από τα παραπάνω η κοινή γνώμη θα έχει τουλάχιστον ενημερωθεί για το ποιος τομέας της κυβέρνησης είναι πιο αποδοτικός και θα χάσει την εμπιστοσύνη σε ότι ακούει.

Να παίξει και λιγάκι ότι το πάλε ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ στηρίζεται επικοινωνιακά στο δεκανίκι Μουρούτης. Ότι οφείλει την επιβίωση του ακόμη στον μαιτρ. Ότι αν δεν ήταν αυτός να χειρίζεται τις δημοσκοπήσεις (το λέμε πιο ευπρεπώς βεβαίως) θα είχαν εξαφανιστεί.

Παρακαλώ αν το διαβάσεις στείλε μου μια επιβεβαίωση γιατί μου τη σπάει να μη γνωρίζω αν ο άλλος που του γράφω παραλαμβάνει ή όχι την αλληλογραφία.

Αργύρης Μα…..

ΒΟΛΟΣ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα