Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Ο Γιάννης Γούναρης κάνει πάσα στον Κώστα Παταβούκα, αυτός ρίχνει ασίστ στην Άννα Βερούλη η οποία πετά το ακόντιο στα 70 μέτρα, το οποίο πιάνει ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος ο οποίος εκφωνεί ένα μονόστηλο που «κλέβει» ο δημοσιογράφος, Δ. Μποτώνης, και γράφει ένα ρεπορτάζ για την γερμανική ΜΑΝ, το οποίο διαβάζει ο Χρίστος Βερελής και κάνει αγωγή που αναλαμβάνει ως καλός διαπραγματευτής ο Γ. Παπακωνσταντίνου αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει να πάει πουθενά στο υπόλοιπο Αττικής χωρίς να ακούσει τα σχολιανά του.

Στη συνέχεια ο… εστιάτορας Γιάννης Ραγκούσης,

εκ Πάρου ορμώμενος, φτιάχνει φαγητά για να φάει ο Ευ. Βενιζέλος ο οποίος πολιτεύεται σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, άρα θα έχει πολύ τρέξιμο. Όμως, ο μεγάλος αθλητής, Γ. Παπανδρέου, πάει με… κανό στο Καλέτζι, εκεί που ξεκίνησε και ο παππούς του, προκειμένου να πείσει τους Αχαιούς να τον ψηφίσουν διότι, όπως θα ξαναπεί, λεφτά υπάρχουν.

Κάπως έτσι είναι η λίστα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ που θα διεκδικήσουν το… 20% και πολύ τους είναι. Ονόματα λαϊκής κατανάλωσης και προβολής με ολίγη από δημοσιογραφία και πολύ από ανθρώπους που πλήγωσαν την Ελλάδα και το κόμμα τους.

Μέσα ο κ. Παπακωνστανίνου, ή ύπαρχος του Τιτανικού που ακόμη και σήμερα δεν έχει καταλάβει πόσο κακό έκανε. Η ανάγκη, όμως, να εκλεγεί είναι μεγάλη καθώς δεν αποκλείεται να έχει την τύχη του Άκη.

Μέσα στα ψηφοδέλτια και ο κ. Ραγκούσης στη Β’ Αθηνών παρά την υποτιθέμενη οργή του κ.Βενιζέλου για τη στάση του.

Στα ψηφοδέλτια και ο Χρ. Βερελής για να αποκατασταθεί το όνομά του ή επειδή είναι κολλητός με τον πρόεδρο;

Στην Α’ Αθήνας ο κηπουρός Π. Γερουλάνο ενώ η ανάγκη για ψήφους στη χαμένη Β’ Αθήνας αναγκάζει τον Δ. Ρέππα να εγκαταλείψει την Αρκαδία καθώς και τη Ρ. Ζήση τη Μαγνησία.

Μην ξεχάσουμε τον Αντώνη Λιάρο, παρουσιαστή στο Mega που κατεβαίνει στο υπόλοιπο Αττικής και έχει περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί από τον κ. Παπακωνσταντίνου. Στη Ζάκυνθο πάει ο επίσης δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δ. Μποτώνης.

Αυτή να ήταν άραγε η περίφημη ανανέωση που θέλει ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ; Μπράβο στον κ. Βενιζέλο που έφτιαξε το ψηφοδέλτιο που θα του φέρει την αυτοδυναμία.

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος στις 6 Μαΐου.

Τα ονόματα των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν χθες, κατά περιφέρεια, είναι τα εξής:

Α’ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΖΑΚΟΛΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΥΛΕΑ ΡΟΗ

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Β’ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΚΡΙΤΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΙΛΕΝΑ

ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΒΕΡΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

ΒΙΔΑΛΗ ΜΑΙΡΗ

ΒΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΟΝΤΑ ΕΛΕΝΗ

ΔΡΕΤΑ ΑΘΗΝΑ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

ΖΕΡΒΑ ΓΚΙΟΥΡΤΣΙΑΝ ΕΛΕΝΗ

ΖΗΣΗ ΡΟΔΟΥΛΑ

ΖΙΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΛΑΪΑ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα