Το μεσαίο δάχτυλο και η σύμβαση με το ΔΝΤ

Έψαχνε τρεις μέρες σε όλα τα κανάλια τη σύμβαση με το ΔΝΤ και δεν την έβρισκε ο Γιάνης. Μάλλον φοβήθηκε ο Χαρδούβελης και την έστειλε σελίδα-σελίδα στο εξωτερικό.

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά βγάλαμε το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι του αρέσει η αυτοπροβολή. Ένας ταπεινός εργάτης της εικόνας του στα media είναι , τίποτα παραπάνω.

Ο Γιάης (έφυγε και το άλλο ν και έμεινε «παγωτό»

ή αλλιώς γη-ice) φέρεται πολύ προβληματισμένος αν ανύψωσε το μεσαίο δάκτυλο, πριν ή μετά το μοντάζ. Η αλήθεια και ο μύθος περιπλέκονται αξεδιάλυτα στο μυαλό κάποιου που έγινε Υπουργός και νομίζει ότι είναι ποπ σταρ με έξι σερί εβδομάδες στο Νο1 των αμερικάνικων chart.

Τον ρωτούν πόσα είναι τα διαθέσιμα του Δημοσίου. Και που να ξέρει το παλικάρι ρε παιδιά.Performer είναι.

Και νοικοκύρης: είναι ο μόνος που μειώνει αληθινά το χρέος, αφού πληρώνει ομόλογα του ΔΝΤ, δίχως να λάβει νέα δάνεια. Τόση καμένη γη που βρήκε, πρέπει να έστυψε την πέτρα για να τα βρει. Ή κάποιων την αξιοπρέπεια.

Με το δάχτυλο του Γιάννη ασχολούμαστε, με το ΔΝΤ που μας απαλλοτριώνει κανείς.

Περιμένουμε τη διεθνή συνδιάσκεψη για το χρέος και ύστερα την κατάργηση του Μνημονίου με ένα Νόμο και δύο άρθρα. Στο πρώτο θα καταργούνται όλοι οι εφαρμοστικοί Νόμοι και στο δεύτερο άρθρο (τελικές διατάξεις- αρχή ισχύος) ρητά θα αναφέρεται ότι ο Νόμος θα ισχύσει από 1.1.2116.

Κι ύστερα αναρωτιέστε για τη συμπεριφορά της Ζωής: όλοι με το Γιάνη ασχολούμαστε και έτσι η Πρόεδρος της Βουλής θέλει να μας υπενθυμίσει ποιος είναι ο πραγματικός σταρ της νέας εποχής ΣΥΡΙΖΑνΕλ.

Γιατί δεν συγκινούνται τα media από τη νέα Πρόεδρο της Βουλής και έχουν πάρει στο κατόπι τον Γιάννη;

Μόλις εκδώσει την ερμηνευτική εγκύκλιο του Κανονισμού της Βουλής να δείτε τι χαλασμός θα γίνει. Μέχρι και πρωτοσέλιδο στο Time.

Όταν η Κωνσταντοπούλου επιβάλλει τις διαδικασίες στο Κοινοβούλιο, το Γιάνη είναι χωρίς ΥΠΟΙΚ, o Νταλάρας χωρίς συναυλίες, ο Σώρρας έχει ακόμη οπαδούς, ο Λιάγκας φέρεται ως πρωτοκλασάτος παρουσιαστής και ο Δένδιας number one δελφίνος στη ΝΔ, πόσες αποδείξεις θέλετε ακόμη ότι η κρίση τώρα γιγαντώνεται;

Γίνεται και σύνθημα όπως το «ο αγώνας τώρα δικαιώνεται».

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα