Δηλωσεις ερντογαν για εκπαιδευση «τρομοκρατων» στην ελλαδα-κατι παιζει-η ευπ γνωριζει.


ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΥΡΕΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΜΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ-ΠΑΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.Η ΕΥΠ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Σε εφ' όλης της ύλης διακαναλική τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν απαντώντας σε ερώτηση για
τον αφοπλισμό των μαχητών του PKK σημείωσε: «Εμείς συζητάμε και με την Ελλάδα και της λέμε, κοιτάξτε, υπάρχουν στη χώρα σας στρατόπεδα. Πραγματοποιούμε συναντήσεις υψηλού επιπέδου. Δεν το κάνουμε με κάθε χώρα. Είμαστε γείτονες. Εάν παρά τις διπλωματικές αυτές σχέσεις, εξακολουθούν να βρίσκονται τρομοκράτες που χτυπούν ή που θα χτυπήσουν τη χώρα μας, εάν αυτοί εκπαιδεύονται στα δικά σας στρατόπεδα, τότε δεν έχει νόημα η συμφωνία που κάναμε. Μας είπαν ότι θα κλείσει το στρατόπεδο. Πράγματι, στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι έκλεισαν το στρατόπεδο. Και στη συνέχεια συνέλαβαν 14 τρομοκράτες. Και όμως παρά τη σύλληψη, τα δικαστήρια τους άφησαν ελεύθερους. Εμείς αρχίσαμε φυσικά να πιέζουμε και τους είπαμε, άλλα μας είπατε και άλλα έγιναν. Μας απάντησαν λέγοντας ότι το φροντίζουν και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε. Κι εμείς περιμένουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα