Δημιουργια ξανα - (οπου φτυνει η ανθρωπια)

http://jungle-report.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html
Ναι, έφτασα στο σημείο να λυπηθώ και να κατανοήσω (στο μέτρο της ανθρώπινης κατανόησης και συμπόνιας) τον Καρατζαφέρη. Ένας εργατικός φασίστας που, αγνοώντας ή παραβλέποντας ότι, τα φίδια που μάζευε από το 2002 στο ΛάΟΣ του, θα συμπεριφέρονταν σύμφωνα με τη φύση τους, ως φίδια και θα δάγκωναν, εκτός από τη λογική, και τον ίδιο τους
τον ευεργέτη. Εντάξει, του άξιζε, αφού αυτός κλώσησε το αβγό του φιδιού, το γεννημένο εδώ και αρκετά χρόνια, το οποίο όμως αναζητούσε «ζεστά οπίσθια» που θα το εκκόλαπταν.
Το εκκόλαψε και καλά να πάθει. Αλλά το φίδι δεν είχε γεννήσει ένα μόνο αβγό. Όπως κανένα φίδι δεν γεννάει ένα μόνο αβγό.
Τα αδελφάκια φίδια τράβηξαν κι άλλους δρόμους, εκτός από αυτόν που ονομαζόταν ΛάΟΣ. Άλλα πήγαν και χώθηκαν στον κόρφο μίας μαμάς που λεγόταν Χρυσαυγή (και που ηχητικά παρέπεμπε στα αβγά από τα οποία ξεπήδησαν) και άλλα, πιο θρεμμένα από το αβγό τους, πήγαν και δημιούργησαν μία νέα φωλιά. Δημιουργία λοιπόν, μίας νέας φωλιάς, Ξανά. Από όπου θα μπορούσαν να αναλάβουν Δράση*. Το πιάσατε το υπονοούμενο εεεε; (που θα έλεγε και ο προδομένος αρχηγός….)
Keywords
Τυχαία Θέματα