Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ

ΟΣΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ...ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.

Με τη φράση "υπάρχει ελπίδα", για την έξοδο της χώρας από τη σημερινή δύσκολη κατάσταση, έκλεισε τη δευτερολογία του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ
ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός αιτιολόγησε την αισιοδοξία του αναφερόμενος στο γεγονός ότι το χρέος γίνεται διαχειρίσιμο, το έλλειμμα μειώνεται, η ανάπτυξη, έστω και δειλά, έχει κάνει την εμφάνισή της, οι εξαγωγές αυξάνονται κλπ.
Δεν εξωραΐζουμε τα πράγματα πρόσθεσε και τόνισε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ξαναδώσει μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας, προκειμένου αυτή η ελπίδα να φθάσει στον ελληνικό λαό.
Προηγουμένως, ο κ. Παπανδρέου είχε τονίσει ότι αν δεν είχε υπογραφεί το μνημόνιο, η χώρα θα είχε χρεοκοπήσει μέσα σε τρεις ημέρες.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα