«Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ» ΛΕΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΛΟΥΚΑ;;;ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;;

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;;
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;;
«Η ανταγωνιστικότητα στην Ελλάδα δεν θα κερδηθεί από την εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών» δήλωσε σήμερα η Λούκα Κατσέλη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, ενώ υποστήριξε ότι ουδέποτε ετέθη και εξακολουθεί να μην τίθεται θέμα περικοπής του 13ου και 14ου μισθού.

"Περαιτέρω μείωση μισθών
θα οδηγούσε σε βαθύτερη ύφεση" είπε η κ. Κατσέλη,προσθέτοντας ωστόσο ότι ορισμένοι κλάδοι και επιχειρήσεις χρειάζονται αυτή την περίοδο ελάφρυνση του μισθολογικού κόστους προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Συμφώνησε με τις δυσοίωνες προβλέψεις που εμφανίζονται στην έκθεση της ΓΣΕΒΕΕ, σύμφωνα με την οποία μία στις τέσσερις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενδέχεται να βάλει λουκέτο μέχρι τα μέσα του 2012,λέγοντας πως αυτό είναι απόρροια της έλλειψης ρευστότητας και ο μειωμένος τζίρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα