Κινδυνευουν ζωες στο αχεπα λογω ελλειψης υλικων


ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ;;;
---ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...
Την απώλεια ανθρώπινων ζωών, εξαιτίας της έλλειψης υλικών, φοβάται ο διοικητής του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» Γιώργος Βέργουλας.
Η αδιαφορία των αρμοδίων, οι οποίοι δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία στις επιστολές αγωνίας με την ένδειξη «κατεπείγον» που τους απέστειλε και τις οποίες δημοσιεύει αποκλειστικά σήμερα η «Θ», οδήγησαν χθες τον κ. Βέργουλα στην πόρτα της εισαγγελέως Θεσσαλονίκης, η οποία διέταξε άμεση προκαταρκτική εξέταση.
 «Τα οικονομικά του νοσοκομείου βρίσκονται σε τόσο άσχημη κατάσταση, που σύντομα το νοσοκομείο δεν θα μπορεί να εκτελέσει ούτε απλές ιατρικές πράξεις. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει καμία ενέργεια εκ μέρους σας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις πιθανές απώλειες υγείας των ασθενών», γράφει ο διοικητής του «ΑΧΕΠΑ» στην επιστολή που απέστειλε στον ίδιο τον υπουργό Υγείας στις 14 Μαΐου 2012.
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 29 Μαΐου 2012, έστειλε επιστολή στον διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης, στην οποία αναφέρει: «Η οικονομική κατάσταση του νοσοκομείου είναι δραματική. Τα χρηματικά διαθέσιμα ανέρχονται σε 200.000 ευρώ. Ήδη προχωρήσαμε σε αναστολή λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων της Α’ καρδιολογικής κλινικής. Αιτούμαστε άμεσης οικονομικής ενίσχυσης του ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να προμηθευόμαστε υλικά απαραίτητα στην καθημερινή λειτουργία του νοσοκομείου. Ήδη είναι ορατός ο κίνδυνος της ασφάλειας της υγείας των ασθενών».
Keywords
Τυχαία Θέματα