ΚΟΥΡΕΜΑ 50%--ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ--ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ...ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ--


- 100 δισεκατομμύρια ευρώ η "μειωση" του ελληνικού χρέους 
- 30 δισεκατομμύρια ευρώ για την επανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών 
- Μόνιμη παρουσία ελεγκτών εφαρμογής του προγράμματος στην Ελλάδα,με οτι αυτο συνεπαγεται
-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
-Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΒΙΩΣΗΜΟ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ!!!

Μετά από μαραθώνιες συνομιλίες στις Βρυξέλλες,
επήλθε συμφωνία με τους ιδιώτες πιστωτές για «κούρεμα» 50% του ελληνικού χρέους, που αντιστοιχεί σε ποσό ύψους 100 δισ. ευρώ. Ο πρόεδρος του ου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι ανέφερε ότι με τη συμφωνία καθίσταται δυνατή η μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 120% του ΑΕΠ της χώρας έως το 2020. Είπε επίσης ότι θα μειωθεί το δημόσιο χρέος της Ελλάδας κατά 100 δισ. ευρώ με εθελοντική συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.
Σε ό,τι αφορά τη νέα δανειακή σύμβαση για την Ελλάδα, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο τόνισε ότι οι ηγέτες της ευρωζώνης δεσμεύτηκαν να οριστικοποιηθεί έως το τέλους του 2011. 
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ...ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...«Παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας», τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής όπου επετεύχθη συμφωνία για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50%.Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν δίνουν τη δυνατότητα «να κλείσουμε τους λογαριασμούς με το παρελθόν».Αναφερόμενος στη συμφωνία σημείωσε ότι έχει όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της 21ης Ιουλίου και δεν έχει τα μειονεκτήματα της. Υπογράμμισε παράλληλα ότι αίρονται βάρη από τον ελληνικό λαό και μεταφέρονται στις τράπεζες, κάνοντας λόγο για δίκαιη κατανομή των βαρών.Διαβάστε περισσότερα »


Keywords
Τυχαία Θέματα