Νηστεια:τα υπερ και τα κατα


Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της σαρακοστής και ολοένα και περισσότερα άτομα ξεκινούν τη νηστεία. Κατά τη νηστεία αποκλείονται από τη διατροφή όλα τα ζωικά προϊόντα, καθώς και τα παράγωγα αυτών. Έτσι, όλα τα είδη κρέατος (κόκκινο, πουλερικά, ψάρια, κινήγι), το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά και τα ζωικά βούτυρα, καθώς και όλα τα τρόφιμα που εμπεριέχουν κάποια από τα παραπάνω, καθίστανται μη νηστίσιμα και αποφεύγονται.
Οι περισσότεροι άνθρωποι νηστεύουν κυρίως λόγω θρησκείας και εθίμου. Ωστόσο, η νηστεία μπορεί έχει διαφορες επιπτώσεις στην υγεία, θετικές ή αρνητικές, γεγονός
που εξαρτάται τόσο από τη διάρκεια της νηστείας, όσο και από το είδος της διατροφής που ακολουθούμε τις μέρες αυτές.
Τα οφέλη και οι κινδυνοι της νηστείας,οπως επισης και Tips… για μια ισορροπημένη διατροφή κατά τη διάρκεια της νηστείας εδω
http://mindthefood.gr/2013/04/15/%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC/
ΠΡΕΖΑ TV
19-4-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα