Ντοκουμεντο:δειτε το συγκλονιστικο βιντεο με τον διωγμο των αστεγων απο το γηπεδο του ρουφ την ωρα που εβρεχε καταρρακτωδως.



ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ;;
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΦ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ...;;;
ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΩΣ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ;;;
ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ...ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ....
----Είναι να απορεί κανείς με τον απάνθρωπο τρόπο που έδρασε χθες ο Δήμος Αθηναίων απέναντι σε 7 άστεγους συμπολίτες μας την ώρα μάλιστα που είχαν ανοίξει οι ουρανοί. 
Κάτω από πολύ δυνατή βροχή, χαλάζι, αέρα και πολύ κρύο 7 άστεγοι ζήτησαν να περάσουν τη νύχτα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.  Ανάμεσά τους ήταν και μία έγκυος γυναίκα. 
Ομως οι υπάλληλοι του Δήμου ενημέρωσαν τους άστεγους πως δεν ήταν δυνατόν να φιλοξενηθούν μέσα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ καθώς είχε λήξει ο συναγερμός του Δήμου Αθηναίων για την κακοκαιρία και οι χώροι που είχαν δεχτεί τις προηγούμενες ημέρες τους αστεγους δεν μπορούσαν να τους φιλοξενήσουν. 
Keywords
Τυχαία Θέματα