Ο κυριακου ξηλωσε ολη την πρωινη ζωνη του antenna 97,2 για πολιτικους λογους - η λογοκρισια ζει και βασιλευει στα media!!!


απο το http://www.e-tetradio.gr/ar7486el_panagiwtisliakosadiavroxoioilogoitisapolysiseinaivathiapolitikoi.html
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ MΑΚΗ ΠΟΥΝΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
Όλη η πρωινή ζώνη του ANTENNA 97,2 ξηλώθηκε. Δημήτρης Σούλτας, Αδιάβροχοι (Παναγιώτης Λιάκος και Κώστας Γιαννουλόπουλος) και Γιώργος Μητσικώστας είδαν την πόρτα της εξόδου. Τους την έδειξε για την ακρίβεια ο κύριος Έρικ Χάνσεν, Δανός τοποτηρητής της ιδιοκτησίας του ΑΝΤ1.

Ο Παναγιώτης Λιάκος μιλάει σήμερα στο e-tetRadio και στην αποκαλυπτική συνέντευξή του εξιστορεί (μεταξύ άλλων) και όλα τα τελευταία γεγονότα. Είναι καυστικός, δεν «μασάει» τα λόγια του, δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις.
Πως ακριβώς σας έγινε η ανακοίνωση της απόλυσης; Τι σας είπε ο Ερικ Χάνσεν όταν σας κάλεσε στο γραφείο του;
Ο κ. Χάνσεν δεν μας κάλεσε στο γραφείο του. Την Παρασκευή, μόλις τέλειωσε η εκπομπή, ώρα 11:00, κάλεσε στο studio του ηχολήπτη άνθρωπος από το γραφείο προσωπικού. Είπε να πάμε κατά τις 14:00 στο γραφείο διοικητικού. Κατάλαβα ότι επρόκειτο περί απολύσεως. 29 είχε ο μήνας, τηλεφώνημα από το γραφείο προσωπικού, Θεός σχωρέστην την εκπομπούλα. Αν ήξερα θα είχα φέρει κόλυβα και τσουρεκάκι. Μετά αλλάξανε γνώμη. Είπαν να πάμε κατά μόνας όποια ώρα θέλαμε. Πήγα 12:30. Εκεί ήταν η κ. Βασιλεία Μοσχονά, διευθύντρια προσωπικού και ο κυριούλης από την Δανιμαρκία, που μου θύμισε κάτι ανάμεσα σε Πολ Τόμσεν και Τροντ Σόλιντ. Η κ. Μοσχονά είπε «εγώ θα λειτουργήσω ως μεταφράστρια». Συμπλήρωσε: «Ξέρετε αγγλικά κ. Λιάκο;». Απάντησα ότι κάτι θυμάμαι από την εποχή του φροντιστηρίου. Ακούω και ξένα τραγουδάκια, διαβάζω τους στίχοι, βλέπω και τιβί τα CSI Μπραχάμι, τζιτζί! Έτοιμος για καρατόμηση. Ο κυριούλης άρχισε να μου λέει τι έχει κάνει στη ζωή του και σε διάφορους ραδιόφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο. Λες και με ενδιέφερε. Τον ρώτησα γιατί απολύομαι. Απάντησε τα εξής απίθανα: «Δεν έχει σχέση με την προσωπικότητά σου, την ακροαματικότητα, το κοινό, το επίπεδο των ακροατών, ούτε καν με τις απολαβές σου και την ποιότητα της εκπομπής. Η εκπομπή κόβεται λόγω περικοπών».
Ανταπάντησα: «Θα καταλάβαινα τη λέξη 'περικοπές' ως πειστικό επιχείρημα αν γινόταν οριζόντια μείωση μισθού σε όλους, αν απολύονταν όλοι ή έστω αν 'Οι Αδιάβροχοι' αποτελούσαν τον αδύναμο κρίκο του προγράμματος. Εσύ όμως είπες ότι η απόφαση δεν ελήφθη με βάση το κόστος της εκπομπής και την απήχησή της (η δημοφιλία της εκπομπής είναι γνωστή, νομίζω), αλλά λόγω -γενικώς και αορίστως- περικοπών. Δεν είναι πειστικό επιχείρημα. Μήπως είναι πολιτικά τα κίνητρα;»
Εκεί ο κ. Χάνσεν τσίνησε. Απάντησε όχι και είπε ξανά το ίδιο ποίημα «Δεν έχει σχέση με την προσωπικότητά σου, την ακροαματικότητα, το κοινό, το επίπεδο των ακροατών, ούτε καν με τις απολαβές σου και την ποιότητα της εκπομπής. Η εκπομπή κόβεται λόγω περικοπών».
Τον ξαναρώτησα: «Στην τύχη διαλέγεις ποιοι θα απολυθούν; Αν ναι, τότε ως μάνατζερ είσαι άχρηστος».
Ανταπάντησε ότι δεν διάλεξε στην τύχη αλλά δεν εξήγησε το σκεπτικό του. Του ευχήθηκα καλή
Keywords
Τυχαία Θέματα