Παγωτο κατα της... χοληστερινης

Παγωτό από γάλα... ρυζιού, με γεύσεις φρούτων ή σοκολάτας, σκέφτονται να ρίξουν στην αγορά φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του πανεπιστημίου.
Εμπνευστής του παγωτού, που κυκλοφορεί ωστόσο σε περιορισμένες ποσότητες στη Γερμανία, στη Νορβηγία και αλλού, ο 22χρονος φοιτητής, Νίκος Τσιμπώνης, ο οποίος πάσχει από διαβήτη τύπου Β΄ και δεν μπορεί να γευτεί τη γλυκιά αυτή απόλαυση. Μαζί με τους συμφοιτητές του, Γιώργο Ταγκαλίδη και Μαριαλένα Πασχαλίδου, από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, μελέτησαν την αγορά του παγωτού και παρουσιάζουν το project τους σήμερα, σε εκδήλωση του πανεπιστημίου, με τίτλο «Στα γρανάζια της... καινοτομίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα