Το χωνι περναει στην αντεπιθεση - μην χασετε σε καμια περιπτωση το σημερινο φυλλο


Yστερα από απαίτηση αναγνωστών Το ΧΩΝΙ δηµοσιεύει αυτήν την Κυριακή το σύνολο των µέχρι τώρα ακτιβιστικών ενεργειών του, κατά των εισπρακτικών, των χαρατσιών, των κοµµάτων και των κακών εργοδοτών.
Από την πρώτη ηµέρα κυκλοφορίας της εφηµερίδας µας θέλουµε να βρεθούµε στο πλευρό του αδικηµένου απλού πολίτη χρησιµοποιώντας το µόνο πραγµατικό καταφύγιό του, το νόµο. Ετσι, υιοθετήσαµε στοχευµένες πρωτοβουλίες, οι οποίες στο πλαίσιο των δυνατοτήτων µας προσδοκούµε να καρποφορήσουν υπέρ των πολιτών δρώντας
σε βάθος χρόνου ως αντίδοτο στις αυθαιρεσίες των «τεχνοκρατών» και άλλων «σοφών» του σάπιου οικονοµικού και πολιτικού συστήµατος.
Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές; Στείλτε τους εξώδικο! Σας βεβαίωσε η ΔΟΥ το χαράτσι; Κάντε ανακοπή! Βαρεθήκατε να πληρώνετε κερατιάτικα στη ΔΕΗ; Στείλτε τους εξώδικο! Σας καθυστερούν το μισθό; Βάλτε τους στη θέση τους! Σας ρουφάει το αίμα η εφορία; Αυξήστε το αφορολόγητό σας! Πώς; Οι απαντήσεις και οι τρόποι Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!
ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΧΩΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!
Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της, η κυριακάτικη αντι-μνημονιακή εφημερίδα βρίσκεται στο πλευρό του αδικημένου απλού πολίτη χρησιμοποιώντας το μόνο πραγματικό καταφύγιό του, τον Νόμο.

-Αλέκος Αλαβάνος Στο ΧΩΝΙ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι εκτός ευρώ, έρχεται καταστροφή! Να σιωπήσουμε;"
Ο άνθρωπος που έφερε "στα πράγματα" τον Αλέξη Τσίπρα, παίρνει αποστάσεις και προαναγγέλει, μέσα από Το ΧΩΝΙ, την κάθοδο του στις ευρωεκλογές.
Η πρόθεση του Αλέκου Αλαβάνου να κατέβει στις επερχόµενες ευρωεκλογές προκύπτει από τη συνέντευξή του Στο Χωνί. Συγκεκριµένα, προαναγγέλλει πως το «Σχέδιο Β» ως πρόγραµµα θα είναι «παρών» στις ευρωεκλογές, όχι όµως ως κόµµα, αλλά «ως ένα πλατύ λαϊκό ρεύµα που θα στηρίζεται σε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνελεύσεων µε έντονα αµεσοδηµοκρατικά χαρακτηριστικά».
Κληθείς να απαντήσει αν ο Αλέξης Τσίπρας µπορεί να κυβερνήσει, τονίζει πως «µέσα στην ευρωζώνη… κανένας Ελληνας πολίτης δεν µπορεί να κυβερνήσει», επαναλαµβάνοντας την πεποίθησή του πως «καµία απολύτως αλλαγή δεν µπορεί να γίνει, αν δεν περιλαµβάνει και την αποχώρηση από το ευρώ».

-Ελλάδα, η μόνη χαμένη από τον αγωγό ΤΑΡ...
Από συνομιλητής των Ρώσων για τον South Stream, καταλήξαμε δορυφόρος της Τουρκίας και της Αλβανίας, σε έναν πολύ μικρότερο αγωγό φυσικού αερίου. Και ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, πανηγυρίζει αντί να ντρέπεται...
Παρά τις φανφάρες της κυβέρνησης, ο ελληνοϊταλικός αγωγός κατέληξε ελληνοαλβανικός και η χώρα µας έχει απεµπολήσει κάθε κέρδος από την κατασκευή του
Η όλη περιοχή από τον Καύκασο µέχρι τη Μεσόγειο, συµπεριλαµβανοµένης της Κασπίας και της Μέσης Ανατολής, είναι ο χώρος σύγκρουσης για τον έλεγχο των περιοχών εξόρυξης αλλά και των διαδρόµων µεταφοράς των υδρογονανθράκων στη Νότια Ευρώπη.

-600 δις ευρώ για την Ελλάδα από τα πετρέλαια!
Μερικά τρισ. είναι η αξία των κοιτασμάτων στο ελληνικό υπέδαφος. Μόνο το "μερτικό" της χώρας μας από την εκμετάλλευσή τους αρκεί για να μας μετατρέψει σε υπερδύναμη!
Μιλάει Στο ΧΩΝΙ ο Αντώνης Φώσκολος: Σύµφωνα µε τη επιστηµονική του µελέτη στο ελληνικό υπέδαφος υπάρχουν θηριώδη κοιτάσµατα αξίας µερικών τρις!
Η µελέτη του φαίνεται να επιβεβαιώνεται, µετά και τις πρώτες δηλώσεις των Νορβηγών, αλλά και την παράταση κατά ενάµιση µήνα των ερευνών της PGS, που υποδηλώνει το έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή. Τα καθαρά έσοδα για τη χώρα είναι αρκετά για να µας κάνουν υπερδύναµη στην περιοχή.
Ο Αντώνης Φώσκολος εδώ και χρόνια φωνάζει για τα πετρέλαια... και τώρα δικαιώνεται (Στο ΧΩΝΙ παρουσιάσαµε τη µελέτη του καθηγητή στις 12/08/2012).
Keywords
Τυχαία Θέματα