'' θα κανουμε πισω αν...''

18:15 15/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Συνάντηση για περισσότερο από μία ώρα είχαν οι εκπρόσωποι του ΔΣ της ΟΛΜΕ με αντιπροσωπία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, με θέμα την απεργία των καθηγητών εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων. Σύμφωνα με τα όσα είπε...
ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ
κ. Νίκος Παπαχρήστος σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης, το ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των εκπαιδευτικών στον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Όπως είπε ο κ. Παπαχρήστος, η ΟΛΜΕ ζήτησε από την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ:

- Πάγωμα και επανεξέταση του Προεδρικού Διατάγματος
- Έναρξη διαλόγου
- Άρση της πολιτικής επιστράτευσης

Ο κ. Παπαχρήστος δήλωσε πως τα παραπάνω αιτήματα τα έθεσαν επίσης στην Νέα Δημοκρατία και συμπλήρωσε πως «εφ’ όσον δεν υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα και ανοίξει ο διάλογος είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε πίσω».

Σύμφωνα με στελέχη από την Ιπποκράτους το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί την επανεξέταση του Προεδρικού Διατάγματος, ιδίως στα σημεία εκείνα που αφορούν τις μεταθέσεις, αλλά ο διάλογος επί του Διατάγματος να γίνει αφού ανασταλεί η απεργία.

Στην συνάντηση με τους συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ήταν οι κκ Ανδρουλάκης, Πρωτόπαπας, Καρύδης, Λυτζέρης, Γεννηματά και Χριστοφιλοπούλου.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα